• Sayın Üyeler,

Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Su Tasfiyesi (Prof.Dr. Veysel Eroğlu)

Yılmaz Harmancı

Kayıtlı Kullanıcı
Konular
11
Firma
DNA iş Güvenliği Hizmetleri
Su Tasfiyesi, Prof.Dr. Veysel Eroğlu 2008 basım çevre orman bakanlığı tarafından 5000 adet basılmış olup piyasada satılmamaktadır.

Ekli dosyalar

• st5ed.rar
    30.5 MB · Görüntüleme: 854
arkadaşlar bu kitaba acil ihtiyacım var satmak isteyen veya satılan bir yer varsa bilgi verirmisinizz

Kütüphanelerden temin edin derim.Çünkü onu bulmak hakikaten çok zor.Açıkcası ben geçen hafta denedim.Hemen Hemen her üniversitenin kütüphanesinde var

kitabı indirince winrarlı dosyayı tıkladığımda hata veriyor.Benden mi kaynaklı yoksa linktemi sorun var? teşekkürler.

@golcuktayfasi

Böyle bir dosyaya ulaşabileceğinizi hiç sanmıyorum. Word dosyası aramanızda ki sebep nedir ?

linkleri yenileyebilir miyiz?
bence bu tarz foruma ait linklerin ölmemesi için A4share ye konması güzel olabilir.

14 numaralı mesajdaki link çalışmaktadır. Ayrıca sitemizde 500 mb dosya yükleme imkanı mevcuttur. Ben her ihtimale karşı dosyayı ilk mesaja ekleyeceğim.