Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Suyun özelliklerinin Çevre Mühendisliği açısından değerlendirilmesi-( Genel)
Suyun elektirikiği iletme kabiliyeti var biz bu özelliği kullarak elektrokimyasal arıtımı yapıyoruz. Yada erime ve donma noktası diğer sıvılardan farklı olduğu için ayırştıma işlemi daha kolay oluyor. Yada yoğunluk farkından(Yağ-su gibi)
Bu özelikleri biz çevre mühendisleri zaman zaman kullanırız
Ferhat hocam espriyi anlamak bir yana , eğer bir Çevre Mühendisi öğrencisi iseniz (1.sınıf olun farketmez ) Şu sorulan sorunun benim fikrimce direk buraya yazıldığıdır. Araştırılmadan sormadan bırakın internete sormayı kendine bile sormamış bence arkadaşımız
Bu tarz hatalı yaklaşımlarda sitede gördüğünüz gibi esprilere maruz kalabiliyor. Çok fazla tepki gösterecek bir durum yok gibi
Aslında yapılan kaba bir şey gibi görünüyor ki öyle değil öyle bile olsa bir daha araştırmadan yazmamayı teşvik ediyor. Bu soru hocası tarafından veya bir kitap da ödev soru olarak sorulmuş olabilir ne hocanın ne de kitabın bu şekilde sormadığını düşünüyorum. Aslında 2. bir şey öğrenmesini sağlamış oluyoruz.
DOĞRU SORULARIN SORULMASI İLE SONUCA DAHA RAHAT GİDİLEBİLECEĞİ
Evet doğru hiç araştırmamış kabul ediyorum sinirlendimde arkadaşa
Bazen soruyu soran Çevre Mühendisi olmuyor ?
Ama cevap vermek farklı bir olay millet soru sormaktan korkar olacak belki zaten bizim temel problemimiz bu acaba sorarsam dalga geçerler mi diye düşünceye giriyor insnalar. Cevap vermemek tercih edilmeli bazen ? teşekür ederim hepinize
Soruyla alakasız bu güzel muhabbeden dolayıda teşekkür ederim ?
Bunu internette araştırdım hocamın sorduğu soru suyun özelliklerinin çevre mühendisliği açısından önemiydi internette de aradım ve istediğim gibi cevaplara ulaşamayınca buraya yazmak durumunda kaldım kendimi yanlış ifade etmişim kusura bakmayın teşekkürler
Peki şöyle yapalım suyun hangi özelliğini araştırmak istersiniz birlikte seçelim yani araştırdıklarından ilgini çeken veya hocanın ilgisini çekebilecek spesifik bir şey belirleyelim ve birlikte yardımcı olalım sana
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.