Tat firması bildirimleri

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar biri bana Allah aşkına bi söylesin;
Tıbbi atık bildirimi, jeneratör bildirimi, atık yağ bildirimi, kirlenmiş sahalar ile ilgili bildirim TAT firmalarını kapsamıyor mu yahu!!!!
kapsamıyor ise hangi gerekçe ile....
Şubat ayı sonuna kadar dilekçe ile verilmesi gereken bu bildirimler bence TAT Firmalarını da kapsıyor. Lütfen bilenler bana yardım edin kafayı yemek üzereyim gerçekten. :( :( :(

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar . Kütle denge raporu hazırlayacağım . Bakanlığın belirlediği bir format var mı yoksa excelde hazırlayabilir miyiz ?

Üyeler Görebilir
@Sim

Sisteme yüklerken "RAPORLAR" kısmına girip "YAZDIR" butonuna tıkladığınızda PDF olarak kaydedebilirsiniz. Çevre izni aşamasında istedikleri Kütle Denge Raporları bunlar.

Üyeler Görebilir
toplama ayırma tesisinde işe başladım ay sonu bildirimleri ve kütle denge sistemini kullanmayı bilmiyorum yardımcı olur musunuz

Üyeler Görebilir
@MERVE.Ş
Merve Hanım, sitede bununla ilgili paylaşımlar yapıldı. Araştırma yaparsanız neyin ne olduğunu bilirsiniz. Yine aklınıza takılan olursa yardımcı oluruz.

• Beğen
Tepkiler: HTM
Üyeler Görebilir
Merhaba Olgaç bey lisans için kütle denge raporu oluşturmam gerekiyor ancak çalıştığım firmada 2016 dan beri hiç atık beyanı yapılmamış. Gfb alındıktan sonraki aylar için atık beyanı yapmam yeterli olacak mıdır ?

Üyeler Görebilir
Merhaba Eren Bey, dediğiniz gibi geçici faaliyet belgesi alındığı tarihten sonra alacağınız atıklara ilişkin bildirimleri her ay düzenli olarak yapmanız gerekmektedir.