Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ecrin KorkmazAnasayfaya gelin. EK-7 kısımlarında aylar için kırmızı numaralar göreceksiniz. Örneğin nisan ayı için 04e tıklayıp girmeyi deneyin. Tek çözümü bu.
Biz de 2 firmamızda aynı durumu yaşıyoruz 2.5 aydır, en sonunda kepten bakanlığa sorunla alakalı dilekçe ve ekran görüntülerini attık 15 gün önce. Sadece sorununuz kayıt altına alınmıştır şeklinde bir cevap geldi ama hala çözülmedi maalesef.
bakanlıkla iletişime geçtim Lisanslı tat firmalarının bir çoğunda bu hata ekranı çıkmaktaymış. Sistemsel bir problem olduğunu belirttiler yazılımcı firmanın konu ile ilgilendiğini çözümün oradan yapılabileceği bilgisi verilmiştir. Eski ayların beyanı yapılamadığı için hata ekran görüntüsü ve bildirimlerin elle doldurulup çevre dosyasına konulması gerektiğini bildirdiler. Bulunduğumuz ayı yan kısımdan bildirim yönetimi kısmından yapabilmekteyiz.
Banu YavaşMerhaba Banu Hanım, iki haftadır hiç bir şekilde giremiyorum.Bakanlık telefonu açmıyor, mailede dönüş yapmıyor böyle devam ederse ne olacak bilmiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.