Üyeler Görebilir
Kütle denge beyanını nasıl yapıcam arkadaşlar. Yardımcı olabilir misiniz?
giriş eğer böyleyse tamam. çıkışıda giden tehlikesiz atıktan kestiğimiz faturalara göre giden tesisleri yazıp seçicem bu kısımda böyle herhalde. proses işlemlerinden fire ve stoğu nasıl yapıcam orayı çözemedim. @Olgaç Sürmelihindi
sen smdı gelen atıgı hemen ayıklatıp mıktarlarını tartıyor musun ? ben mesela proses gırdılerını atık gonderırımı yapacagım zaman gırıyorum .ve o an fırem negatıf cıkamaz . proses gırdısını yazmadan once sana stok mıktarını gosterır orda .stoktan fazla cıkıs yapamazsın .stogun cıkısından az ıse orda bır terslık olur .gırıs mıktarını fazla yaman lazım .
proses girdisine ne yazdıysam atık kabul işlemlerinede aynı miktarı yazmalıyım dimi çok soru sordum ama kusura bakmayın
@mahsunGS
aynen oyle her fatura ıcın proses gırıs cıkısı yapman daha ıdeal ..atık kabul işlemlerıne ıse sadece ay bazında toplamda tesıse gıren atıgı yazman yeterlı .sen atık kabul ıslemını aylık olarak yap ,her ayın sonunda yaparsan ısın daha kolaylasır .faturayı bugun kestın dıyelım bugun proses gırs cıkısı yap ve proses gırındekı mıktar proses cıkısından fazla olmalı .tek dıkkat edecegın faturandakı mıktarın proses cıksıındakı atıkla aynı olması