Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tat tesisi kuracağız çed raporu almamız gerekiyor mu
Toplama ayırma tesisleri çed kapsam dışında yer almaktadır. Bağlı bulunduğunuz il çevre müdürlüğüne dilekçe ile başvuru yaparak kapsam dışı yazısı alabilirsiniz.
Olgaç SürmelihindiOlgaç bey merhabalar çok teşekkür ediyorum cevapladığınız için.sizin tesisinizin basvuru dosyanızı örnek olarak yaklaşık 2 ay önce tabletime indirmiştim onuda şuanda çizim aşamasında olan projemiz için örnek olsun diye mimarıma verdim
Ben teşekkür ederim. Şuna dikkat etmekte fayda var; ambalaj atığı toplama ayırma tesisi fiziksel şartlarda tip 1,2 ve 3 tesisler için toplam alanlar farklıdır ve bu tip tesisler ise nüfusa ve ayırma kapasitesine göre belirlenir. İnşallah hayaliniz olur. Benim de hayalim bu...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.