Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anonim (dd87)Bedelsizdir, faturalandırılmayacaktır diye altına not edilirse yeterli olur diye düşünüyorum ama uyguladığım bir yöntem veya gösterebileceğim yasal bir dayanak yok. Yani emin değilim. Bilgi sahibi bir üyemiz yorumunu paylaşırsa ben de konu hakkında net bir bilgi sahibi olurum.
Hüsamettin Selçukevet normalde bedelsizdir dendiğinde sorun olmaz dıye bılıyorum ama söz konusu tehlikeli atık olunca bedelsız fatura olrak mı kesilmesı gerek diye düşündüm
Anonim (dd87)Sorduğunuz sorunun maliye kısmını bilemeyeceğim. İşin çevre tarafına gelirsek proses kaynaklı oluşan tehlikeli atıklarınız MOTAT sistemi üzerinde görünmesi gerekmektedir.
Tehlikeli atık çıkışı yapıyorsanız Yağız arkadaşımızın dediği gibi MOTAT sisteminden talep açtırmanız gerekir. Bu çevre açısından kanıt niteliğidir. Eğer atık bedelsiz çıkış yapıldıysa faturalandırma yapabilir ve not olarak "bedelsiz gönderilmiştir" diyebilirsiniz. Bu durum ise maliye açısından kanıt niteliğidir.
Olgaç Sürmelihindievet üstad MOTAT işlemleri yapıldı sadece maliye açısından yapılması gereken var mı diye merak etmiştim teşekürler değerli bilgiler için
Merhabalar, bir sorum olucak
Tesisimden çıkan atık miktarı az olduğu için 6 ayda 1, 50 kg altı olarak gönderim gerçekleştiriyorum.
Ancak bu sefer atık miktarlarında artış var. Her bir atık kodu için mi 50 kg şartı var yoksa toplam miktar mı 50 kg olmalı ?
Özgün Yağız ÖZGÖRENŞu an 4 atık kodumun toplam atığı 10 kg, ama bi atık kodum 50 kg civarı farklı zaman dilimlerinde gönderim yapsam sıkıntı olmuyor doğru anlıyorum demi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.