Üyeler Görebilir
Sistem Eylül ayında yeniden açılacak deniyordu ancak henüz bir haber yok. Bilgisi olan var mı ?

şimdi ünlü bir iş makinesi firmasının yetkili servisi ile bizim aramızda bir bakım anlaşması var ve iş makinelerimizden bakım sonrası çıkan yağları 0cak 2012 tarihinden haziran 2012 tarihine kadar almışlar. ben haziranda başladım ve o tarihte sonra gelmediler. şimdi asıl soru; elimde 6-7 tane atık yağ tutanağı var. UATF falan değil. sadece atık yağ tutanağı. firmanın kendi logosu falan var. firma biz yetkili servis olduğumuzdan burada toplayıp petdere veriyoruz diyor. e bende petdere veriyorum ve bunlar uatf de düzenlememişler hiç. kafam karıştı.
biz elimizdeki yağların beyanlarını yapıyoruz zaten dedi de atığın üreticisi biz değil miyiz? 
Maşallahınız var sizdede sorunlar bitmiyor
şimdi ünlü bir iş makinesi firmasının yetkili servisi ile bizim aramızda bir bakım anlaşması var ve iş makinelerimizden bakım sonrası çıkan yağları 0cak 2012 tarihinden haziran 2012 tarihine kadar almışlar.Bakım firmalarının almaması gerekiyor çünkü atık üreticisi sizsiniz ve siz atığınızı lisanslı firmalara ancak verebilirsinz ben haziranda başladım ve o tarihte sonra gelmediler. şimdi asıl soru; elimde 6-7 tane atık yağ tutanağı var. UATF falan değil. sadece atık yağ tutanağı. firmanın kendi logosu falan var. firma biz yetkili servis olduğumuzdan burada toplayıp petdere veriyoruz diyor.onlardan ...... fimasının bakım ilşlemleri sonucu şu kadar yağ çıkmıştır ve bu yağ PETDER firması ile bertaraf edilmiştir şeklinde bir yazı alın ve bertarafa ait UATF isteyin e bende petdere veriyorum ve bunlar uatf de düzenlememişler hiç. kafam karıştı.
biz elimizdeki yağların beyanlarını yapıyoruz zaten dedi de atığın üreticisi biz değil miyiz?
bundan sonra atık yağları vermeyin