Tehlikeli ve tehlikesiz atıkları alan firmalar

Üyeler Görebilir
Atık kodları 150110 - 150202 - 110109 - 160305 - 130110 - 200121 - 100304 - 180103 - 200135 - 100308 - 180101 - 100308 .. olan ve bu atıkları alan lisanslı firmalarda çalışan arkadaşlardan fiyat teklifi almak istiyorum, yardımcı olabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederim.. Atık kodu 130110 (hidrolik yağ) kabul eden tesis benim için önemli ve tabi İstanbul'a yakın olması lazım, diğer türlü nakliye fiyatı da yükseliyor.

Üyeler Görebilir
@Gamze Y.

Atık ara depolama tesislerinden bertaraf teklifimi almanızı öneririm çünkü bu kadar kapsamlı kod onlarda mevcut ve tek nakliye ödersiniz.
Ayrıca atık yağ için para ödemez üste alırsınız.
180103 tıbbi atık belediye kime veriyorsa sizde ona verirsiniz ücretleri ilden ile değişiyor ancak bağlı olduğunuz il de sabittir.
İl söyleseydiniz en yakın ara depo. tesisi ve yağcı hk. bilgi verebilirdim size

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba malumunuz bi iki gündür yazmıyorum hemen bişi sormam lazım :utan:
nereye yazacağımı da bilemedim biraz gezindim de buraya yazim dedim 2017 konusu hortluyor ama napiyim.

şimdi konu şu ki benim bildiğim kadarıyla bakanlığın 2 tane lisanslı firma arama sitesi var aşağı linklerini bırakıyorum,
sorun şu ki bu iki site birbirini tutmuyor. birinde çıkan firmalar diğerinde çıkmıyor veya birinde ki kodlar diğerinden farklı oluyor.
bu neyden kaynaklı ?

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
hangisi işinizi görüyorsa onu kullanın, yani beyan yapacaksanız motatı, atık verecekseniz belge aramayı.

Ama atık vereceksenizde karşı firmadan lisans veya gfb belgesini istemeyi unutmayın :)