tehlikesiz atık toplama ve ayırma tesisi

Üyeler Görebilir
çalıştığım tesis şahıs şirketinden limitet şirket olmaya hazırlanıyor. Lisans belgelerini yenilemem gerekiyor. Yapılması gerekenleri tam olarak toparlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Üyeler Görebilir
@S. GÖÇ
Çevre izin ve lisans yönetmeliğinde şu ifade geçmektedir;
kaydıyla belge yeniden düzenlenir.
Çevre izni veya çevre izin ve lisans belgesi bulunan işletmenin sahibi veya unvanının değişmesi
MADDE 12 – (1) İşletmenin sahibi veya unvanının değişmesi durumunda üç ay içerisinde değişikliğe ilişkin sicil gazetesi, kapasite raporu ve mevcut çevre izni veya çevre izin ve lisans koşullarına uyacağına dair taahhütname ile başvuru yapılır.
(2) Yetkili merci tarafından yapılan değerlendirme sonucunda çevre izin veya çevre izin ve lisans sürecinin yeniden başlatılmasının gerekli görülmediği durumda, önceki geçerlilik süresi değişmemek kaydıyla belge yeniden düzenlenir. Il çevre durumu değerlendirir ve çevre lisansının yeniden başlatılmasına gerek yok ise firmanın ünvanı değişerek yeniden düzenlenir.

@Olgaç Sürmelihindi
Bir de çed, kapasite raporu gibi belgeleri yenilemeniz gerekmekte.
 
Üst