Teknik uygunluk raporu

Üyeler Görebilir
merhaba işletmeme ambalaj atığı geri kazanımı teknik uygunluk raporu hazırlıcam bakanlığın sitesinden formatı buldum ama nasıl düzenliyecegimi tam olarak bilmiyorum sizin hazırladığınız bir format varsa atabilirseniz çok sevinirim

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi onu da düşündüm fakat tehlikesiz atık kodlarının hepsinden atık almadık. dönem dönem oluyor genelde. onların karşısına 0 yazsam olur mu acaba. bir de firma olarak yurt içi çalışıyoruz.
[automerge]1579090380[/automerge]
@Cem Yılmaz toplamda 6 atık kodumuz var. en sonunda öyle ortalama bir hesapla kapasite raporuma denk getireceğim gibi duruyor. çok teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Merhaba üstadım, çevre lisansı için soruyorsanız ilk başvuru da ve yenileme işlemlerinde çevre danışmanlık, çevre yönetim birimi veya firma bünyesinde çalışan çevre mühendisleri kendileri hazırlayabilir. Çevre lisansı ilk başvuru ve yenileme işlemlerinde teknik uygunluk raporu istiyorlar.

Üyeler Görebilir
@ardaunlu Size şöyle örnek vereyim; hazır beton tesisinde çalışırken mikser araçlarının yıkanması sonucu oluşan atıksular çökeltim havuzunda birikiyordu ve burada biriken sular alıcı ortama deşarj edilmeden proseste tekrar kullanılıyordu. Biz bu durum için teknik uygunluk raporu hazırlamıştık.