Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zeynepokcuZeynep hanım merhaba, teknik uygunluk raporunu kendiniz hazırlamanızı tavsiye ederim. Bu tür raporların hazırlanması sayesinde hem prosesi öğrenmiş olursunuz hem de çalıştığınız firmayı... sizin takıldığınız yer olursa elbette yardımcı oluruz. Şimdiden kolay gelsin.
Hata yapın. Hata yaparak doğruyu öğrenirsiniz. Hata yapmaktan korkarsanız hiçbirşey öğrenemezsiniz. Araştırın, okuyun ve öğrenin. Tecrübe kazanırsınız. Hayırlı olsun yeni işinizde☺?
Teknik uygunluk raporu için her zaman söylediğimiz gibi kişinin kendisinin hazırlamasında fayda vardır. Hem bu sayede prosesi öğrenmiş olursun hem de diğer teknik uygunluk raporu hazırlarken zorlanmamış olursun. Takıldığın yerde sana elimizden gelenin fazlasıyla yardımcı oluruz. Çevre ve İSG Çalışmaları başlığı altında yanlış hatırlamıyorsam paylaşım yapılmıştı. Örnek bir çalışmanın elbette elimizde bulunması güzel olur ama hata yaparak hazırlanan bir çalışma kadar değerli bir şey yoktur.
Ambalaj atığı tat ve geri kazanımı yaptım fakat tehlikesiz atık formatında geri kazanım verimi etiket falan yazıyor. Biz sadece plastik kırıp yarı mamül yapıyoruz o yüzden kafam karıştı. nasıl bir rapor hazırlayacağımı çözemedim
@Gürkan Güslü Verim olarak; kapasite raporundaki verimi baz alabilirsin. Ben daha önce hazırladığım teknik uygunluk raporunda kütle denge sisteminde belirli ayları baz alarak giren atık ve geri kazanım sonucu oluşan ürünü baz alarak verimi hesaplıyordum. Bu şekilde kapasite raporundaki verim ile kütle denge sisteminde yaptığım beyanlar sonucu verimi hesaplayarak kıyaslıyordum.
Etikete gelecek olursak; ürettiğimiz granüller big-bag çuvallara dolduruyorduk. Çuvallarda çalıştığım firmanın bilgileri yer alıyordu ve rapora bu bilgilerin yer aldığı resimleri eklemiştim. Sen de bu şekilde bir çalışma yapabilirsin.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.