Tekstilde Çevre

Üyeler Görebilir
Merhaba
İstanbul Teknik Üniversitesinde tekstil mühendisliği okuyorum ve bir dersim için tekstil ve çevre ilişkisiyle ile ilgili konferans görüşmesiyle sunum yapıp biz öğrencileri bilgilendirebilecek yardımcı olabilicek çevre mühendisleri ulaşabilirse çok sevinirim.

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
Çevreyle ilgili nasıl bir sunum yapmak isterlerse yapabilirler örneğin sürdürülebilirlik, tekstil atıklarının geri dönüşümü

Üyeler Görebilir
Açıkçası tekstil sektörü, çevre açısından büyük önem arz ediyor. Ülkemizdeki en yaygın sektörlerin başında gelirken, ihracat anlamında da iyi bir yere sahip. Çevresel bazlı iyileştirmeler de genellikle ilk olarak tekstil sektörünü vuruyor. Temiz Üretim Planı ve Mevut En İyi Teknolojiler konularının çıkışı tekstil ile oldu ve metal, gıda gibi sektörlere geçeceği iletildi.

Vakit bulursa @Melih Coşar Hocam epey açıklayıcı şekilde yardımcı olabilir. Destek gerekirse de burdayız ?

Üyeler Görebilir
Merhaba
Biz hala derslerimizi Zoom üzerinden yapıyoruz ve ders sırasında Life Cycle Assessment konusunda bir sunum yapmanızı rica edicektim
Görüntülü bi konferans şeklinde biraz kendinizden bahsedebilirsiniz biraz konu hakkında sunum yapabilirsiniz nasıl tercih ederseniz

Üyeler Görebilir
Merhaba @bengisugunes

Bazı dosyalar ekledim. Umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar