Üyeler Görebilir
arkadaşlar toplama ayırma tesisinde görev alan varmı acaba benim sorularım olacak. bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim.
1- toplama ayırma tesisi belediye ile sözleşmeyi nasıl yapıyor. teklif veriliyormuş nasıl teklif veriliyor. örnegi elinde olan varmı rica etsem gönderse bide atık yönetim planı hazırlayanlar örnek paylaşabilirmi.
2- lisans almadan önce belediye ile sözleşme imzalanabilirmi
3- bide diyelim ki A şehrinde tat kuruldu C şehrindeki bi firmadan kagıt satın alacak o C şehrindeki firma ile arasında sözleşme tarzı birşeyler imzalayabilirmi veya bu şekilde çalışan varmı acaba
şimdiden teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için.
1- toplama ayırma tesisi belediye ile sözleşmeyi nasıl yapıyor. teklif veriliyormuş nasıl teklif veriliyor. örnegi elinde olan varmı rica etsem gönderse bide atık yönetim planı hazırlayanlar örnek paylaşabilirmi.
2- lisans almadan önce belediye ile sözleşme imzalanabilirmi
3- bide diyelim ki A şehrinde tat kuruldu C şehrindeki bi firmadan kagıt satın alacak o C şehrindeki firma ile arasında sözleşme tarzı birşeyler imzalayabilirmi veya bu şekilde çalışan varmı acaba
şimdiden teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için.

Bu ne biçim iştir çözemedim. Tamam ambalaj atığı olan metali alamayız onda sorun yok ama ambalaj atığı olmayan malı neden tat lisanslı firmaya verememki ben mesela bakır satacağım ne yani 25 ton mu biriktireceğim ben malımı satmak için :acpsnr: