Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özlem Hanım, firmamızda atıksu ve emisyon laboratuvarını açmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda 17025 çalışmalarına başladım. Danışmanlık hizmeti almıyoruz.
Evet olabilir. İlk dosyada benden olsun. Eklediğim excel dosyasında çeşitli konularda laboratuvarlar için gerekli ekipmanlar var. Son sekmede ise SKKY'i işledim. Renklendirmesi bizde mevcut olan cihazlar ile akredite olabildiklerimiz ile ilgili ona aldırış etmeyin.
İhtiyacınız olan bir bilgi belge olursa biliyorsam ve bende varsa paylaşabilirim.
Yakın zaman dökümantasyon çalışması yapacağım açıkçası önümü görmek istiyorum, referans alacağım dökümanlar gerekli. Şu an istediğim talimatname ve prosedürler. Örneğin ektekine benzer birşeyler olabilir.
Dediğim gibi bir tane örnek olsa gerisine başlayacağım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.