Sadiye Yüce
Kayıtlı Kullanıcı
- Firma
- Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Merhaba;
İYEM (İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi) Ekim-Aralık 2009 eğitim programı çerçevesinde, 09-10.11.2009 (Pazartesi-Salı) tarihinde YANGIN GÜVENLİĞİ (YANGIN-A) konulu seminerin gerçekleştirileceğini duyurmak isteriz.
* Seminerler, Gebze İYEM binasında yapılmakta olup, İstanbul'dan servis ulaşımı sağlanmaktadır.
* Seminere katılım ücretsizdir.
* Katılım için adresinde yer alan eğitim semineri katılım formunun doldurulup, gönderilmesi gerekmektedir.
* Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan, öncelik, başvurusu sırasına göre belirlenmektedir.
* YANGIN GÜVENLİĞİ (YANGIN-A) semineri, düzenli seminer konuları arasında yer almakta olup, yılda yaklaşık 3 kez düzenlenmekte, tarihler ise altı aylık programlar çerçevesinde duyurulmaktadır.
* Seminer sonrasında, Başarı veya Katılım Belgesi verilmektedir.
İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla...
Sibel Akova
Yüksek Çalışma Ekonomisti
İzocam Tic.ve San. A.S.
Teknik Pazarlama Müdürlüğü
İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi
((0262) 754 81 71 -72
Fax (0262) 754 81 73
+ [email protected]
İYEM (İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi) Ekim-Aralık 2009 eğitim programı çerçevesinde, 09-10.11.2009 (Pazartesi-Salı) tarihinde YANGIN GÜVENLİĞİ (YANGIN-A) konulu seminerin gerçekleştirileceğini duyurmak isteriz.
* Seminerler, Gebze İYEM binasında yapılmakta olup, İstanbul'dan servis ulaşımı sağlanmaktadır.
* Seminere katılım ücretsizdir.
* Katılım için adresinde yer alan eğitim semineri katılım formunun doldurulup, gönderilmesi gerekmektedir.
* Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan, öncelik, başvurusu sırasına göre belirlenmektedir.
* YANGIN GÜVENLİĞİ (YANGIN-A) semineri, düzenli seminer konuları arasında yer almakta olup, yılda yaklaşık 3 kez düzenlenmekte, tarihler ise altı aylık programlar çerçevesinde duyurulmaktadır.
* Seminer sonrasında, Başarı veya Katılım Belgesi verilmektedir.
İlginize teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
Saygılarımızla...
Sibel Akova
Yüksek Çalışma Ekonomisti
İzocam Tic.ve San. A.S.
Teknik Pazarlama Müdürlüğü
İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi
((0262) 754 81 71 -72
Fax (0262) 754 81 73
+ [email protected]