• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

MS Office Yeni Normalimiz "Revit + Power BI"

hakanmaden

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
13 Şubat 2019
Şehir
İstanbul
Firma
OYAK
Try_757x410.png
Konuşmalarımda, eğitimlerimde veya sohbetlerimde "Revit" konusunu gündeme getirdiğim günlerden bu zamana çok güzel haberler alıyorum.
Bir çok arkadaşımız bireysel olarak Revit üzerine araştırmalar yapmış hatta bazı arkadaşlarımız çizim aşamalarına geçmiş, bu harika bir haber "bence".
Değişim ve gelişim bu gibi minik adımlarla başlayacak. Kimse okulun müfredatına bağlı kalmadan autocad'in öğretilmesini beklemeden bireysel olarak aksiyon alacak.

Autocad her ne kadar mesleğinizin en temel becerilerinden biri olduğu gibi genel olarak excel bilgisi de tüm piyasanın kabul ettiği en temel beceri.
Revit ise autocad'in evrim geçirmiş hali diyebiliriz. İşte bu noktada artık excel de evrim geçirdi diyebiliriz. Çünkü artık piyasada "Revit" gibi fark yaratacak yeni bir oyuncu var "Power BI".

Konuyu çok uzatmayacağım. Konu hakkında çok detaylı yazılar zaten mevcut. Kısaca, autocad süreçlerinizi ne kadar yoruyorsa revit o kadar basitleştiriyor+hızlandırıyor+daha fazlasını veriyor. Excel her geçen zaman şişiyor+yetersiz kalıyorsa power bi hızlandırıyor+özelleştiriyor+self servis hizmeti sunuyor.

Yeni normal Revit + Power BI

Sevgiler
 
Üst