Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba,
ÇED veya PTD hazırlanacak bir sahaya örneğin maden sahasına,
yer görme için gidildiğinde nelere dikkat edilmelidir? neler göz önünde bulundurulmalıdır?
bunların checklist şeklinde bir listesi oluşturulabilir mi? veya bu şekilde bir örnek varmı ?
konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar merhaba bana bir çed örneği gerekli.mesela bir atıksı arıtma tesisinin çevresel risk altında değerlendirme yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ?
Merhaba Anadolu Üniversitesi Çevre Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Gübre Endüstrisi ile ilgili bir ÇED raporu hazırlamamız lazım internetten bir tane bulabildim ve çeşitli büyük firmalara mail ve telefon ile ulaşmaya çalıştım ama dönen olmadı acaba sizde Gübre Endüstrisi ile ilgili Alp Gübre hariç rapor var mıdır ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.