Çed ve ptd istekleriniz

Üyeler Görebilir
Elimizdeki Çed raporlarını bütüm arkadaşlarımızla paylaşmak istiyoruz fakat, tümünü yüklememiz imkansız bu nedenle Bölüm sorumlusu olarak istenilen raporları en kısa sürede siteye yüklemeye çalışacam. Bu arada genede biraz örnek olması açısından yüklemeye devam edeceğim.

Üyeler Görebilir
Tuğba hanım istediğiniz PTD ler Proje Tanıtım Dosyası Örnekleri adlı başlıktadır. Bilginize.
Burada istenen raporları ilgili konu başlığında paylaşırsak karmaşayı önlemiş oluruz.
ÇED istekleri ÇED örnekleri PTD istekleri PTD örnekleri bölümüne lütfen.

Üyeler Görebilir
yardım

arkadaşlar meraba bana kağıt endüstirisi ile ilgili proje tanıtım dosyası lazım. elinde örnek olan varsa, paylaşırsanız çok seviniri. şimdiden teşekkürler..

Üyeler Görebilir
Kağıt Sanayi

İlgili konusa elimde neyazıkki rapor yok. Yardımcı olbileceğim bşka ir konuvarsa bakabilirm.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar benim PTD sonunda bulunan eklere ihtiyacım var.bitirme tezim için acil gerekli yardımcı olursanız sevinirim.herhangi bir yere ait olması gerkmiyor sadece örnek olsun yetiyor.boş halleri varsa o bile olur.

EK 1 ÇED GERKLİ DEĞİLDİR YAZISI
...
bu tarz ekler gerekli

Üyeler Görebilir
Termik Santral ÇED 'i bulamadım fakat. ŞURADAKİ konuda termik santral ÇED i nasıl olamlıyla ilgili döküman var. Daha önce temin etmediyseniz bakabilirsini.z ÇED elinde olan arkadaşlarda çıkacaktır eminim.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Foruma Yazmadan önce sitede konulara biraz göz gezdiriseniz eğer zin içinde bizim içinde zaman kaybını önlemiş olursunuz. Çed Örnekleri Başlıklı Konunun İlk Paylaşımı Zonguldak Termik Santral Çedi.
Çed raporu örnekleri

Sercan kardeşim Çed raporları Bölümünde var değşikte istersen orda belirtirsen sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üyeler Görebilir
Silopi ve ya şırnak 'ta yapılmış 1 çed raporuna acilen ihtiyacım var teşekkürler

Konununuz ÇED ve PTD istekleriniz adlı konuyla birleştirildi. ÇED ve PTD istekleriniz için tekrar konu açmanıza gerek yok.

Üyeler Görebilir
plastik geri dönüşümü ile talaş geri dönüşümü konusunda ptd örneklerine ihtiyacım var. elinizde varsa böyle örnekler paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Üyeler Görebilir
tekrar merhabalar.ben isteğimi ptd örnekleri başlığı altında yazmıştım.fakat burdan yazmam daha doğru olacak.benim jeotermal kaynak ptd ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.herkese kolay gelsin.

Üyeler Görebilir
Jeotermal Çed Raproru

İlknur hanım merhaba daha önce bu konuda çalışma yapılmışmı biliyormusunuz konu çok spesifik bu konuda yani enerji konusunda Ençev çalışmakta sizde yokse bizlerin bulması çok zor saygılarımla.