Çed??

Üyeler Görebilir
çed raporu hazırlama konusunda uzmanlasmak ıcın ızlenmesı gereken bir yol varmıdır yada önerebılecegınız bır sey henuz 3. sınıfım ama bu alanda kendımı gelıstırmek ıstıyorum .

birdee baska bır sorum daha var :) benzınlıklere calıstırma ıznı vermek ve daha sonra kı kontrollerde bakanlıktan yada herhangı bır yerden alınması gereken bır belge varmıdır ?

Üyeler Görebilir
çed raporu hazırlamak konusunda uzmanlaşmak :) güzel bir fikir tabi ben de çok isterim ama benim fikrime göre yapabileceğin tek şey daha önceden yapılan çed raporlarını bulup onları incelemek olabilir tabii nerden bulucan ? en iyisi part time olarak çed hazırlayan bir büroya girebilirsin ama parasını düşünmüceksinm çünkü yeni mezun çevre mühendisi arkadaşım bile 600tl gibi bişi alıyordu zaten ondada çed yaptığı sölenemez. yaptırmazlarda :( keşke okullarda derslerde böyle proje dersleri olsada insanlar mezun olmadan önce nasıl bir şeyler yapılması gerektiği hakkında fikir sahibi olsalar diğer sorunu bilmiyorum :rolleyes:

Üyeler Görebilir
çok haklısın hazel keşke bu dedıklerın olsaa ama bu site bıle kendımızı geliştirmek için iyi bir platformm biraz daha keşfedeyim buraları