Çevre bilgi sistemi

Üyeler Görebilir
Mrb arkadaşlar,atık beyan formu için başvurcaktım ama çevre bilgi sistemine giriyorum fakat açılmıyor.daha önce seveso için başvurmuştum ama şimdi açılmıyor.tesisim kayıtlı sadece dilekçe ile il çevreye başvursam olur mu?il çevreyi arıyorum ama ulaşamıyorum:(

Üyeler Görebilir
merhabalar. geri kazanım tesisde çalışıyorum kullanıcı adım ve şifrem var kütle dengemi girmek istiyorum ama giriş yapamıyorum. bu konuda yardımcı olur musunuz

Üyeler Görebilir
Bu konu ile ilgili net bir açıklama yok fakat benim danışmanlığını yaptım firmalar eski uygulamaya devam ediyorlar açılana kadar, yani üst yazı ile gönderiyorlar.

Üyeler Görebilir
uatfleri il müdürlüklerine yolladık sanırım eylül ayından itibaren bakanlıga gönderecez yapacak birsey yok artık.Yine kurtulamayacaz evraklardan :/

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Çevre Bilgi Sistemi giriş kısmında atık amlabalaj tablosunu doldurmam gerekiyormuş.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
ye giriş yaptığımız kullanıcı kodu ve şifre ile giriş yapmıyor. Çevre Bilgi Sistemine tekrar yeni kullanıcı kaydı oluşturmam mı gerekiyor acaba?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Çevre bilgi sisteminde EK 2 kapsamımıza birkaç konuda daha eklememiz gerekiyor.Nasıl yapabiliriz ? Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• EK KAPSA.png
    EK KAPSA.png
    67.7 KB · Görüntüleme: 21
Üyeler Görebilir
@myegen
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
üzerinden İzin lisans belge yenileme başvurusu yapmanız gerekiyor.
"İşletmenin faaliyet konusunun / yakıtının ve/veya yakma sisteminin değişmesi" seçeneği seçilerek belge yenileme işlemi başlatmalısınız.