Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çevre bilgi sisteminde kayıtlı olan firmaların kullanıcı adı ve şifrelerine nasıl ulaşabilirim. firmalardan bu bilgileri temin edemiyorum. nasıl bir yol izlemem gerekiyor. teşekkürler
Konu ile alakasız olucak ama Çevre Görevlilerinin Tesislerdeki Dosyalarda Bulundurması Gereken Belge ve Bilgiler arasında yer alan Tesisle/faaliyetle yapılan hizmet alım sözleşmesi nedir bende böyle bir evrak yok birde İç Tetkik yapıp rapor hazırlamak zorunlu diil gönüllülk esasına dayanıyor diye biliyorum doğrumudur ? bilen arkadaşalar yardımcı olabilir mi?
alım sözleşmesi sizin firma ile aranızda yaptığınız sözleşmedir. bakanlıktan denetime geldiklerinde içtetkik , eğitim formları ve aylık raporlamalara bakıyorlar o yüzden yapmanız gerekmekte
nası yani çevre konusunda danışmanlık almıyoruz ben çevre mühendisiyim çevre ile alakalı işler bana ait ben de işverenle sözleşme imzalamadım bende istemedim o da istemedi ne edeyim şimdi ben ne önerirsiniz zeynep hanım
Arkadaşlar merhaba. çinko kaplamacılık faaliyeti yapan bir tesisi Çevre Bilgi Sistemi'ne ilk kez kaydedicem. Uygulamalar sayfasında Atıksu Arıtma Tesisleri Bilgi sistemi'ni işaretliyorum. Onun dışında Çevre Bilgi Sistemi'nde Görüntülensin kutucuğunu da işaretlemeli miyim? (firmada katı atık oluşmuyor.)
@ozdenferide
Çevre Bilgi Sisteminden Firma Bilgilerini güncelleyin. Daha sonra formun çıktısını alarak il çevreye başvuru yapın. Bakanlık Kullanıcı kodu ve şifreyi formda belirtiğiniz mail adresine bir kaç gün içinde gönderecektir...
@hersanlioglu ÇBS'ye 2016 Ocak itibari ile e-imza veya mobil imza kullanılarak giriş yapılacak diye bilgi verdi bize il çevre kişisel e-imzamın süresini 2 yıllık olarak uzattım ama daha kullanmak nasip olmadı sağolsunlar haybeye masraf ettiğimle kaldım. Şimdi bir de kurum adına e-imza isterlerse artık ayağıma taş bağlar denize atlarım heralde.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.