Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Bende mobil imza sorununu sormuştum aynı şekilde net cevap verememişlerdi..

Üyeler Görebilir
Mobil imza sorunu da diğer süreçler ile birlikte çözülecektir diye düşünüyorum. Bence mobil imzadan daha önemli sorunlar vardır diye düşünüyorum.. yeni yönetmeliğe göre sistemin güncellenmesi. zaten bununla birlikte mobil imza sorunu konusunda da çözüm yolu bulunur.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar çevre görevli belgesi için kasımın ilk haftaları gibi kayıt başlar ,aralığın başında eğitim olur deniliyordu ne oldu hiçbir ses seda yok aralık için düşünülen eğitimden.her gün bakıyorum tüçevden ayrıca başka sitelerden ama hiç birşey yok..olmıcaksa ben ona göre şehir değiştiricem eğitim için bekliyorum şuan.ne olucak ne kalıcak bilen var mı?

Üyeler Görebilir
Şuan bakanlığın sisteminde sorun var buna bağlı olarak değişiklik yapılmış olabilir çünkü eğitime giden arkdaşlar bile henüz başvuru yapıp belgelerini almadılar.. Ama takip etmeyi bırakmayın heran herşey olabilir

Üyeler Görebilir
mrb bişey sormak istiyorum çevre görevlisi kursu ve iş güvenliği uzmanlığı kursu aynı anlama mı gelio acaba ?

Üyeler Görebilir
@müge polat
Merhaba. Her ikisi de farklı. Çünkü İSG için eğitim süresi
İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimleri 220 saatten oluşmaktadır. (Sırası ile : 90 Saat uzaktan eğitim , 90 saat örgün eğitim , 40 saat pratik eğitim) Uzaktan Eğitim : 90 Saat (15 gün) süre, Örgün Eğitim : 90 Saat (15 gün) süre ve Pratik Eğitim : 40 Saat (5 Gün) süre ile İş Güvenliği Uzmanı istihdam edilen firmada takip edilir.Çevre Görevlisi Belgesi Eğitim süresi ise 4 gün diye biliyorum. Onu da Bakanlık ne zaman eğitim yapacağını yayınlıyor.

Üyeler Görebilir
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM:) PEKİ ŞU ANDA VAR MI ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİ EĞİTİMİ?

Üyeler Görebilir
30ekimde oldu çevre görevlisi eğitimi..Bundan sonraki eğitim tarihi ise henüz yayınlanmadı

Üyeler Görebilir
@müge polat
Bir şey değil. Benim arkadaşım geçen gitmişti eğitime ve Antalya'da olmuştu. Sonra ki eğitim aralık ayında olabilir diyorlar. eğer yayınlanırsa buradan yayınlarız.

Üyeler Görebilir
10.11.2014

27 EKİM- 02 KASIM 2014 TARİHLERİ ARASINDA ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİ DÜZENLENMİŞTİR.

21.11.2013 tarihinde yayımlanarak 01.01.2014 tarihinde yürürlüğe giren Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin (Değişik:06/05/2014-28992) 6 ncı, 7 nci ve 16 ncı maddeleri kapsamında çevre görevlisi belgesi almak isteyenler kişiler için 27 Ekim – 2 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya’da “Çevre Görevlisi Eğitimleri” düzenlenmiştir.

egitim.jpg

Söz konusu eğitim 27 Ekim - 2 Kasım 2014 tarihleri arasında ”Temel Çevre Bilimleri”, 30 Ekim - 2 Kasım 2014 tarihleri arasında ise “Çevre Mevzuatı” olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşmiştir.

egitim2.jpg egitim3.jpg

“Temel Çevre Bilimleri” konulu bölüme anılan yönetmelik 6 ncı maddesi 1 inci fıkrası (b) bendi gereği diğer meslek gruplarından (biyolog, kimyager, vb.) 369 aday çevre görevlisi; “Çevre Mevzuatı” konulu bölüme ise 382 si çevre mühendisi olmak üzere toplam 751 çevre görevlisi adayının katılımı sağlanmıştır. Tamamlanan eğitim sonunda katılım gösteren çevre görevlisi adaylarına “Katılımcı Belgesi” verilmiştir.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
Bakanlık çevre mühendisleri için 24-28 Kasım 2014 Çevre Görevlisi eğitimi düzenliyor. Tüçev'in sitesindeki duyuru aşağıdaki gibidir:

24-28 Kasım 2014 Çevre Görevlisi Aday Eğitimi kayıtları başlamıştır.(Sadece Çevre Mühendisliği mezunları için)
Sayın İlgili;

2001 yılında kurulan Türkiye Çevre Koruma Vakfı, Bakanlığın desteklenmesi ve güçlendirilmesi faaliyetleri yanında, ülkemiz çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine yönelik çalışmalara katkı ve destek sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Bakanlığımız tarafından hazırlanan, 21 Kasım 2013 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan “Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik”in 6. ve 16. maddeleri uyarınca çevre görevlisi sınavına katılacak ilgili kişiler eğitim almakla yükümlüdürler. Yönetmelik kapsamında T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü öncülüğünde, Çevre Mühendisliği Bölümü mezunlarıiçin Bakanlık uzmanları ve Vakfımız ile birlikte 24-28 Kasım 2014 tarihinde arasında Antalya’da “Çevre Görevlisi Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitime katılacak olan çevre mühendislerinin eğitim katılım ücretleri (700 TL KDV dâhil) olup, eğitim bedellerini kayıt formunda belirtilen şekilde ödedikten sonra, 18 Kasım 2014 tarihine kadar kayıt formunu
sitesinden doldurarak sistem üzerinden kayıt yaptırabilirler. Eğitimde tek kişilik odalarda her şey dâhil konaklama, eğitim materyalleri, sarf malzemeleri organizasyon tarafından karşılanacaktır.

24 Kasım saat 13:00 itibarı ile otele giriş yapabilirler.Eğitim 25 Kasımda başlayacak olup, 28 Kasım tarihinde katılımcıların odalarını saat 12.00’ ye dek boşaltmakla mükelleftirler. Eğitim saat 18:00' e dek sürecektir. Otelden ayrılış saati 18.00 ‘ dir.

Önemli Notlar
  • Katılımcıların ücretlerini Türkiye Çevre Koruma Vakfı İktisadi İşletmesi, T.C.Ziraat Bankası, Ankara Kamu Girişimci Şubesi, Şube Kodu:2533, IBAN :TR44 0001 0025 3352 1264 1250 20 no.lu hesaba yatırmaları gerekmektedir.

• Dekont no belirtilmeyen kayıtlar dikkate alınmayacaktır.

• Katılımcı ücreti KDV dahil : 700 TL
    (Tek kişilik odalarda herşey dahil konaklama, eğitim materyalleri ve sarf malzemeleri)

• Katılımcının ücretini yatırıp,
    sitesindeki kayıt formunu doldurarak sistem üzerinden kayıt yaptırmaları yeterli olacaktır.

• Katılımcılar 24 Kasım 2014 tarihinde saat 13.00 itibarı ile otele giriş yapabilir ve eğitimin son günü olan 28 Kasım saat 12:00 de odasını boşaltmakla yükümlüdür. Eğitim 28 Kasım 2014 saat 18:00 de sona erecek olup; sertifikalar eğitim programı bitiminden sonra dağıtılacaktır. Katılımcılar sertifikalarını aldıktan sonra otelden ayrılacaktır.

• Katılımcılar faturalarını eğitim sırasında fatura bankosundan temin edebilerler.

• Katılımcıların eğitime katılmaması durumunda ücret iadesi yapılmayacaktır.

• Eğitim WOW KREMLİN TOPKAPI LARA-ANTALYA 'da yapılacaktır.

• Son başvuru tarihi 18 Kasım 2014
Kayıtlar Kontenjanla Sınırlıdır

Üyeler Görebilir
TÜÇEV ve Bakanlık ile görüştüm, bu eğitim yeni mezun Çevre Mühendisleri için arkadaşlar....

Üyeler Görebilir
Duyuruda sadece çevre mühendisleri mezunları için denilmekte, eğer yeni mezunlar için ise belirtmeliler bu ayrıntıyı.