Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Böyle konularda nasıl hata yapabiliyorlar anlamış değilim. Biz her ne kadar sevmesek ve istemesek de sonuç olarak bu belge olmadan çalışamayan bir dolu insanız; bir şekilde önemli hale getirildi bu belge. Ama vizesi/yeni alımı için başvuru açıyorlar, fakat tarih bilgileri yanlış. Yazdığınız belgeye hiç mi dönüp de bakmıyorsunuz, hiç mi kontrol etmiyorsunuz anlamıyorum ki!! İlla ki insanları bir panikletecekler, illa ki bir kafa karıştıracaklar, illa ki insanları bir sürüncemede bırakacaklar!! Tam bir "eski zaman memur" kafası!! Tamam, hata yapmak insanlara özgü bir şey ama sizin de hatasız, eksiksiz, tam yaptığınız hiçbir işiniz yok be arkadaş!! Altı üstü eğitim duyurusu; oraya yazdığınız tarihleri hiç mi garipsemiyorsunuz?!!

Üyeler Görebilir
tarihi düzeltmişler. :)
Bu eğitime yalnızca 2010 yılında belge alan ve 31 Ocak 2016 tarihinde 5 yıllık “Çevre Görevlisi Belge” süresi sona erecek olan çevre görevlilerini kapsamaktadır. Diğer tarihlerde belge alan çevre görevlileri Ocak ve Şubat aylarında düzenlenecek eğitimlere katılabilirler

Üyeler Görebilir
arkadaşlar eğitime hergün katılmak zorundamıyız, devam zorunluluğu varmı

Üyeler Görebilir
günaydın herkese tüçev e kayıt yaptıran varmı. bütün bilgilerimi girdim fakat başvuru kısmı açılmıyor

Üyeler Görebilir
31 ocak 2016 demişler ya, benimde 1 şubat 2016'da doluyor. 1 gün için bir sonraki eğitimi mi bekleyeceğim

Üyeler Görebilir
Şuanda yoğunluk olması normal, ancak öğleden sonra belki biraz daha müsait olabilir, şansımı o zaman denerim artık :kötü:

Üyeler Görebilir
@cigdem_
Sanki yine yanlış olmuş. ben belgemi 20.01.2011 de aldım 20.01.2016 da doluyor süresi, yani bu 2010 yılı hatalı gibi. amaaan neyse öyle işte :)

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem
benimde 1 şubatta doluyor. 1 günle kaçırmayız umarım.bilgi aldığınızda burdanda paylaşırmısınız. bende bir bilgi alabilirsem yazarım.

Üyeler Görebilir
@morgul şimdi TUÇEV ile görüştüm, listeden ismimi kontrol ettiler. sizin eğitiminiz bir sonraki eğitimde ocak ayında olacak olana katılacaksınız dediler. ocak ayında açılır mı diye sordum, açılacak daha öncesindekilerin planlaması yapılmadığı için açılmamıştı bundan sonrakiler planlı dedi. isterseniz size tucevi arayıp sorun. şuan direk telefona bakıyorlar

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem
tüçevle görüştüm 1 şubatta belgemin süresi dolduğu için bir sonraki eğitime katılacakmışım bende. eğitim yine ankarada olacakmış.