Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Eğitim işkencesi bitmesine sayılı zaman kaldı. Eğitim verilmiyor. Soru cevap çalışılıyor. Cevap verilmediğinde başka zamana erteleniyor

Üyeler Görebilir
@Kenan Atalar
Kendimden örnek vereyim 06.12.2015 geçerlilil tarihi 2010da almıştım bugün belgeyi alıp girsem dekontu da yatırsam dedim olmaz 1 ay önce diyor

Üyeler Görebilir
böyle bir saçmalık olurmu ya ? mazeretli olup katılamayanlar damı aynı şekilde olacak ?

Üyeler Görebilir
Abi söylenen bu itiraz ettik söyledik bir daire başkanı bir arkadaşı not alarak gözdağı da vermeye çalıştı. Değiştiremedik ptesi için siz de bi deneyin.

Üyeler Görebilir
@Kenan Atalar
Çok saçma. Belge geçerlilik sürem 11.01.2016 diyor. Şide ben aralık ayın 11 ne kadar belge ücretini yatırmam mı gerekiyor?

Üyeler Görebilir
@cigdem_

Aynen
1. Belge ücreti dekontu
2. Vize eğitim katılım belgesi
Sistrmr girilmelidir.

Şayet bu eğitim serüvenine katılmadıysanız zaten gitti sanırım

Üyeler Görebilir
@Tarık Can
7,8,9 tarihli eğitime katılcam :) Aralık ayın 11 ne kadar da parayı yatırmam gerekiyor doğru mu?

Üyeler Görebilir
@Tarık Can
resmen şok oldum iyice durum zıvanadan çıktı yaaa. ne bu eğitimi geç yapmasalardı o zaman. pekii belge ücreti nereya yatacak döner sermayeye mi

@cigdem_
aynı konuyu merak etmiştim :)

Üyeler Görebilir
@Gülşah Albayrak
Çevre Görevlisi Belgesi 385 tl
Çevre Görevlisi Belgesi Vize Başvurusu Bedeli 385 tl

Yukarıda belirtilen belge başvuru bedellerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü’nün Türkiye Halk Bankası nezdindeki Kurumsal Tahsilat (KUTA) Hesabının 113 nolu gelir kalemine yatırılması gerekmektedir.

Dekontlarda ücretin hangi belge için yatırıldığının, gelir kodunun ve belgeyi alacak kişinin isminin mutlaka belirtilmesi gerekmektedir.

Hesap EFT veya havale ile ödemelere kapalıdır.

Belirtilen hesaba ücret yatıran kişilerin Bakanlığımız Döner Sermaye İşletmesi MüdürlüğününVekaletler Cad. No:1 Bakanlıklar/ANKARA adresine, adı geçen müdürlüğün 0.312.2874662 nolufaksına veya bulundukları yerdeki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü Döner Sermaye Birimine müracaat ederek faturalarını almaları zorunludur.

Üyeler Görebilir
Benim belge geçerlik tarihim 9 Ocak 2016. 9 Aralıkta vize yenilemem gerekiyor. 7-8-9 Aralık tarihli eğitime katılacağım. Katılım belgesini 9 Aralıkta aldığımı düşünürsek 10 Aralıkta başvuru yaparsam %50 fazla mı ödeyeceğim. 1 gün için... Allah'ım sana geliyorummmm :bsmagryr: Bu gerçek olamaz di mi? Bu süreyi sistem mi denetliyor? Yani 1-2 gün geç yapsak sistem reddeder mi?

Üyeler Görebilir
@Büşra Özşişeci

Bu harbi uzmanlık sorusu :) sorabilirsem cevap veririm ya da ptesi ilk geldiğinizde siz öğrenirseniz paylaşırsınız bizimle