Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 2 gün önce bakanlıktan personelle konuştum henüz daha vize eğitim tarihi belirlenmemiş. 2015 yıl içerisinde vize eğitimi kesin yapılacağı söylendi.
@hersanlioglu Diğer meslek grupları için artık eğitim verilmiyor sadece çevre mühendislerine eğitim var diye biliyorum yanlış mı acaba aralık dan sonra diğer meslekler alamıyor artık
Çevre görevlisi eğitimine katıldıktan sonra ne kadar sürede bu belge için başvuru yapmak gerekiyor. herhangi bir sınırlama var mı? belgeye bir yıl içerisinde başvurulmazsa hak kaybı oluyor diye bi şey var doğru mu acaba ?
Ben aralikta egitimi alıp belgeyi almayanlardanim. 1 2 ay once bakanligi aradim simdilik oyle bi durum yok dediler. Ama yine belli olmaz 1 yıl dolmadan almayı düşünüyorum
arkadaşlar eğitimi belgelerin vize dönemine göre ayarlıyorlar yani 2016 sonlarında vize dönemi gelen kişi suan açılacak vize dönemi eğitimine katılamıyor zaten geçen eğitim öyle yaptılar belge tarihleri ........... olan dediler
Eğitimi planlayan kişilerle görüştüğümde; yıl sonuna doğru çoklu olarak eğitimler planlanladıklarını, yakında bildireceklerini söylediler. Dedikleri şey şu : "Eğer bizden kaynaklanan bir problem olursa bununla ilgili çözümleri bulmak bizim sorumluluğumuzdadır. " Yani vizem dolacak, sürem geçecek diye endişe etmeyin. Sadece arada bakanlık sayfasını takip etmeniz yeterli. Selamlar
bakanlığın sitesinde gerçekleşen eğitim hakkındaki bilgide şöyle diyor
"Şu ana kadar toplam 1900 kişiye eğitim veren bakanlık yılsonu itibariyle 2 Bin 500 kişiye eğitim vermeyi hedeflemektedir."
bu demek oluyorki uzaktan eğitim değil ankarada eğitim olacak
@zaim zengin bilgi veren kimse olmadı. sadece çsb sitesinde çevre görevlisi eğitim gerçekleştirildi haberinin altında yazan bu.
@Merve Alkan eğitim ne zaman açarlar kimlere açarlar bir tarih yok. çsb sitesinden takip ediyoruz. vize eğitimi yapacaklar. uzaktan eğitim mi ankara da eğitim mi olacak bilmiyoruz. tahmini olarak ankarada olacak.
insanlarda para yok, zaman yok, özel durumlardan ötürü uzak şehire gidemeyenler var. nedir bu antalya sevgisi, umarım böyle birşey yapmazlar, 100 tl ye vize eğitimi yapsınlar uzaktan eğitim, belgede50 tl olsun bitsin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.