Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herhangi bir kuruluşta çalışmayan katılımcılar başvuru formundaki Firma fatura bilgileri kısmına "BİREYSEL", vergi numarası ve vergi dairesi kısmına da "TC" yazmaları yeterli olacaktır.
@mustafa yetim
ben aradım sordum kaydım ulaşmış ellerine. para yatıp yatmadığını göremiyolarmış şimdi bir kaç gün sonra tekrar ararsanız iyi olur dedi.
biz zaten mail atacağız dediler.
Dekont no yerine havale referans no girdim..'KAYIT BAŞARILI ' dedi..yanlış oldu diye tekrar dekont no girdim başvuru yaptım,bu seferde , ''KAYDINIZ ZATEN VAR ,İLETİŞİME GEÇİN '''diye uyarı verdi.... bişey olur mu acaba?? Şunlara ulaşan var mı ? Sinir ettiler telefon çalsa bile kaldırıp bakmıyorlar. Adanalı damarıma basıyorlar , şimdi döner bıçağını alıp gidecem oraya:acpsnr:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.