Çevre görevlisi taslak

Üyeler Görebilir
İnceleyelim arkadaşlar :)

Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmelik Taslağı ve Ekleri - Görüş Bildirme Formu
Kirletici Salım ve Taşıma Kaydı Yönetmeliği Taslağı
Büyük Endüstriyel Kazaların Önlenmesi ve Etkilerinin Azaltılması Hakkında Yönetmelik Taslağı
Çevre Denetimi Yönetmeliği Taslağı - Görüş Bildirme Formu
Çevresel Etki Değerlendirmesi Yeterlik Belgesi Tebliği Taslağı

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Üyeler Görebilir
@Cem Yılmaz evet ÇYB için Cem Bey. Bir şey sormak isterim size bu arada. Danışman firma ÇYB olduğu için açılmıyor bizde. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Bizde değişiklik olmayacak o zaman

Üyeler Görebilir
@taze mühendis Yönetmelik tam yayınlanmadan değişiklik olmayacak kısmında kesin ifade kullanmasak daha iyi. Neler geleceğini hâlâ bilmiyoruz. ÇYB aynı vergi numarasına sahip firmalar arası hizmet verebilen, nispeten mikro danışmanlık firması gibi bir şey. Kişi sayınız değişmeyecek olsa bile; eğitim, iç tetkik gibi konularda yapılacak değişime sizi de dahil edeceklerdir.

Üyeler Görebilir
Şu anki piyasa şartlarında iş almak zor biliyorum ancak ben bu yönetmelik ilk çıktığından beri 12.11.2010da yayınlanan sonra 21.11 .2013de yayınlanan 2 yönetmelikte de 5 kişiyi savundum çünkü devlet mezun sayısı kadar eleman alamayacağını söylemiştim. İş alanı açabilmek için özel sektör bu işi yüklensin, dedi. İşsizliği azaltabilmek için bu yola gittiler, gibi geliyor

Üyeler Görebilir
resmi gazete'de yayım göreniniz var mı? kontrol ettim. web altyapısını hazırlamışlar gibi.
[automerge]1561994319[/automerge]
ayrıca, mevcutlarda görünmüyor.
bunun dışında mevcutların süresi, duyurusu da yok.
yeni mi fark ettiniz? ne kadar süredir var? bu konularda bilgisi olan var mı?