Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
@FiruzeS
Eğitim süresi bitmeden vidoları izleyip bitirmeniz gerekiyor aksi tekdirde bir dahaki eğitim dönemine kadar beklemek zorunda kalırsınız diye biliyorum.
merhaba arkadaşlar
23 temmuz-30 temmuz arasında gerçekleştirilen uzaktan eğitim programına katıldım tamamladım ve sistem sertifikamı düzenledi.buna rağmen e-yeterlilik sitesinde
''Çevre Görevlisi Eğitimi Katılımınız Bulunmamaktadır.
Lütfen Uzaktan eğitim programına eğitim için başvuruda bulununuz.. '' ibaresi çıkmakta nasıl düzeltilmeli bu durum.
@tub_tubik
@tub_tubik
Bu durum çoğumuzda oluştu sanırım eğitimi biten arkadaşları sisteme kayıt etmeleri biraz zaman alıyor o kayıt işlemi tamamlandıktan sonra o hata kalkıyor.Aslında gördüğünüz sertfikada sadece bi taslak yani 1 hafta 10 gün süreyle o hata kalkıyor belki arayarak daha kısa sürede düğzeltilebilir.
ama sisteme girdikten sonra düzeldiğine eminim.
Merhabalar, çevre görevlisi eğitimim pazartesi günü başladı ama 1.üniteden sonra direk 3. üniteye geçti yani 2. ünite hiç açılmadı olması gereken bu mu? Eğitimi tamamlayamama gibi bir durum olur mu bilgisi olan yazabilir mi
Merhaba arkadaşlar. 25 Eylül'de ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİNE yaptığım başvuru onaylandığı halde uzaktan eğitim başlangıç tarihi tarafıma e-posta yolu ile hala iletilmedi.. Normalde bu e-posta hemen mi geliyor yoksa beklemeye devam mı? Bu eğitimi alan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Eğitim bitirdikten sonra sertifika veriyor bundan sonra ki işlemler hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Ayrıca biz bu eğitim videolarına sonradan erişim sağlayamıyoruz fakat farklı bir yerden ulaşma imkanız var mı ? Bu iki konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirse sevinirim.
25 eylülde kursu tamamladım. 26 sında parayı yatırıp eyeterlilikten başvurumu yaptım 2 gündür onay sürecinde gözüküyor belge onaylandığı gün tekrar haber veririm.
Grubum kapandı sizin için eğitim bölümüne girip baktım evet videolar tekrar izlenebilir durumda
@decemst
kendime alıntı yaparak bir bilgilendirme daha yapayım 11 ekimden sonra eğitimler kapanabilir mi bilmiyorum daha önceki dönemlerde tamamlayanların bilgi vermesi daha sağlıklı olabilir
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.