Eğitim Çevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları

Üyeler Görebilir
arkadaşlar geçen eğitimde birçok arkadaşın çevre görevlisi sertifikası iptal edildi usulsüz şekilde soruları cevapladıkları gerekçesiyle . bu yıl da bir arkadaşım burdaki cevaplarla yapayım derken başvurusu iptal edildi . dikkat edin soruları cevaplarken baya katı kurallar koyar olmuşlar :S

Üyeler Görebilir
Şimdi hata servis mesaj attım sorun giderildi eğitime devam edebilirsiniz diye şimdi yeniden test yapacağım isterseniz sizde deneyin ki ben geçtim soru yasısı 11 e çıkmış :) @gulsahbilgen

Üyeler Görebilir
@Gökalp Minik

şu an vize yenileme eğitimi yapılmakta bu paylaştıgınız cevaplar geçen seneye ait degilmi veya soruyu biraz daha düz hale getirerek şunu sorabilirim bu senede sorular ve cevaplar aynımı ?

bu senede sorular ve cevaplar aynımı ?

bu senede sorular ve cevaplar aynımı ?

Üyeler Görebilir
@Gökalp Minik hyr kaydırma yada herhangi birşey değil bakanlıkla görüştüm ve sistemde problem vardı bakanlık düzeltti 11 soru yoktu 9 soru vardı ve gerekli düzeltme yaptıklar sistem düzeldi

Üyeler Görebilir
@Eda Altınay Tekin peki düzeldiyse sorun yok

@atilla taş maalesef kontrol etmedim ama diğer arkadaşların söylediğine göre aynıymış deneme yanılmada yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.

@lizzie yorulduğunuz için üzüleyim mi yoksa konuları daha iyi öğrendiğiniz için sevineyim mi bilemedim :)