Eğitim Çevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları

Üyeler Görebilir
teşekkür ederim yardımlarınız için belge başvurusunu yaptım sadece onay bekliyorum.

teşekkür ederim yardımlarınız için belge başvurusunu yaptım sadece onay bekliyorum.

Üyeler Görebilir
eğitim videoları bitince mi 250 tl yatırıyoruz yoksa eğitim aşamasında mı yatırmalıyız bir süresi var mıdır?

Üyeler Görebilir
eğitim bitiş tarihim 22 ekim bu tarihe kadar para yatırmam mı lazım yoksa eğitimi tamamlayıp daha sonra da o işlemleri yapabilir miyim?

Üyeler Görebilir
@Serkan Çiçekay
Öncelikle eğitimi bitirmelisiniz. Daha sonra para yatırma ve diğer işlemlerle uğraşabilirsiniz

cevapları bulamayanlar bana ulaşabilirler

Üyeler Görebilir
E- imzada tavsiye ettiğiniz bir yer varmıdır e-tuğra, ptt vs ? veya fark ediyor mu alınan yer

Üyeler Görebilir
kolayca virüs bulaştığı söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum ama ptt için

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar eğitim süreleri içinde eğitimi bitirdim ancak e-imza belge ücreti vs. bunları da eğitim süreleri içinde mi halletmemiz gerekiyordu?

Üyeler Görebilir
arkadaşlar sertifikam yanlış düzenlenmiş kimle irtibata geçmem lazım bilgisi olan

Üyeler Görebilir
@Arzu Cürebal
Cevapların tamamını vermiştim konu başlığında :)

@mcelebi
Sertifikanda isminle ilgili bir problem mi var ?

Üyeler Görebilir
@Joffrey Baratheon
Bu soruya cevap verebilen var mı arkadaşlar?

Üyeler Görebilir
harfler ı değil i mesela "ş" değil "s" sadece bendemi diyeceğimde i olarak yazılan arkadaşlarım var

Üyeler Görebilir
@AltugCaglar
Eğitimin amacı sertifikayı almak. Diğer işlemlerin bildiğim kadarıyla süre sınırı yok. İstediğiniz zaman e-imzayı alabilir. istediğiniz zaman ücreti yatırabilir ve istediğiniz zaman Çevre Görevlisi belgesini alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
@mcelebi
Uzaktan Eğitim Sistemine tekrar giriş yapıp, sağ üstteki profilinize tıklayın. İsminizi OLMASI GEREKTİĞİ gibi tekrar yazın. Ve belgeyi tekrar indirdiğinizde sorunun çözülmüş olduğunu göreceksiniz