Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
merhaba arkadaşlar ben çevre görevlisi belge başvurusu yaptım ama kullanıcı adım şifremi unuttum mail adresime gönder dediğimde hata veriyor. belge başvuru sonucumu nasıl öğreneceğim. bir de sisteme nasıl gireceğim. yardım edin lütfen. belgeyi nerden indircez elektronik düzenlencekmiş.
@sulegzy
Fazla yüklenmenize gerek yok. Boş vaktiniz varsa videoyu açıp test kısmı gelene kadar başka şeylerle uğraşabilirsiniz Açtığım konuda testlerin tüm cevapları mevcut. Bulamazsanız yine yardımcı oluruz.
Arkadaşlar videoları indirebilme gibi bir şansımız var mı? En azından e-izin başvuruların nasıl yapıldığını anlatan bir kaç videoyu ileri vadede tekrar izleme ihtiyacım olabileceğini düşünüyorum.
1- Eğitim videolarımız bittikten sonra izinlisans.cevre.gov.tr adresine girip yeni kayıt mı oluşturacağız yoksa uzaktaneğitim kullanıcı adımız şifremiz ile sistem birbirine entegre mi?
2- Uzaktan eğitim videolarının tamamına nereden ulaşabiliriz. Mesleki olarak kafamızdaki bazı soruların cevaplarının olduğu güzel videolar da vardı, ihtiyaç olduğu zaman açıp bakmak isterim.
@Joffrey Baratheon
Telefondan girdiğinde video ekranına basılı tutunca videoyu kaydet deyip kaydedilebiliyor, ayrıca telden ekran videosu çekerek de kaydedebilirsin ama bilgisayardan kaydetmek istersen o nasıl olur bilemiyorum.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.