Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
izinlisans.cevre.gov.tr 'de kayıt bilgileri kısmını doldururken tc no yu yazmama rağmen adım soyadım çıkmıyor. Üstte "1.Çevre Bakanlığı'nın almış olduğu karar gereği kimlik bilgileri sadece Kimlik Paylaşım Sistemi'nden alınmaktadır!" yazıyor. Bu kimlik paylaşım sistemi nedir? Yardımcı olabilecek bilen biri var mı ne yapmam gerek?
Merhabalar,
1. Eğitim videoları bittikten sonra çevre görevlisi belgesini almak için süre sınırı var mı diye soran arkadaşlar için, (Ekte mevcut) bakanlığın uyarı mesajı (3.madde) süre sınırı yok arkadaşlar rahat olabilirsiniz.
2. Bazı arkadaşlar bu eğitim videolarına daha sonra gerekli olduğunda erişmeyi, tekrar izlemeyi vs. istemiş. Bende aynı fikirde olduğumdan şu anda hem eğitimi alıyorum hem de videoları indiriyorum. Tüm videoları indirip .rar dosyası haline getirip isteyene gönderebilirim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.