Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
@ali fuat kanayan yaramıza tuz basmayalım lütfen Ben bu eğitimi çoktan aldım ve belgeyi kullanıyorum.Yardımcı olmak adına paylaşımda bulunuyorum. BEN ÖZEL SEKTÖR MAĞDURLARINDAN SADECE BİRİSİYİM
@asudecavdar hepimiz özel sektör madurlarındanız asude hanım bu arada nerelısınız demıycem kı sızın ısmınızı yazınca dırek kaza haberı ıle karsılastım 2013 samsun havza da kaza yapmıssınız cok geçmiş olsun
@asudecavdar güzel bende sızı tanımıyordum ama suan artık tanıyorum asude hanım demekkı hayatta hersef kader ben sızı tanıdım sız de ınternette olan haberınızı okudunuz
@Çevreci Kardeş@asudecavdar Malesef ülkemizde eğitim seviyesinin ne derece düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Herşey formalite. Öğretmek öğrenmek sıfır. Biz de hazır cevapları kullanarak buna ayak uyduruyoruz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.