Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
Arkadaşlar merhaba,
Çevre Görevlisi Eğitimi 1 sene içerisinde 2 defa mı veriliyor ? Önümüzdeki çevre görevlisi eğitimi 2018 yılı mart ayında mı olacak ?
Böle saçma sapan para için eğitim yapan bir sisteme eleştiri yapmıyosun da gelmiş cevapları istememize mi takılıyon. ben 4 yıllık eğitimi neden alıyorum hangi bölüm kendi mesleği ile ilgili yeterli olduğunu göstermek için tekrar eğitime giriyor. Siz kendi yaptığınız işleri hakkını vererek mi yapıyorsunuz ona bakın. Kimin ne yaptığı sizi ilgilendirmez.
Merhaba,
Başvurumu yaptım parayı yatırdım ama başvurum reddedildi.
Reddedilme sebebi : Kendinize ait lisans diplaması yüklenmediğinden başvurunuz red edilmiştir. diye bir mail geldi.
e-devlet üzerinden doğrulama kodlu mezuniyet belgesi de kabul edilmektedir dediği için ben o şekilde yükledim başvuru yaparken.
PNG formatında yüklemiştim belgeyi acaba ondan mı reddedildi yada diploma mı istiyor? Neyi yanlış yaptım yardımcı olur musunuz?
Tekrar başvuru yaparsam yeniden mi para yatırmam gerekiyor?
Arkadaşlar merhaba, bu hafta açık olan çevre görevlisi eğitimi test cevaplarını gönderebilecek olan biri var mı? 26. Ünitede kaldım ve bir türlü sınavı geçemedim. Şimdiden teşekkürler.
"Eğitim portalı üzerinden hatalı başvuru yapanların yatırdıkları ücretin iadesi yapılmayacaktır" işte sistemin mantığını özetleyen en veciz ve benim en sevdiğim ibaresi :kptmya:
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.