Eğitim Çevre görevlisi vize eğitimi 16-17-18 mayıs ,1-2-3 haziran

Üyeler Görebilir
Bu egitim isine kim bakiyorsa isini adam gibi yapmadigi belli. Milleti oyalayip dediklerinden de cayiyorlar. Hic yeni egitim verme dertleri yok

Üyeler Görebilir
Yeni Alacaklar Her yıl yaza doğru açılır kurs vize yenileme donem içinde de verilir. Kanımca Haziranda belli olur yeni alacakların tarihi 2 yıldır yazın oluyor yeni alanlar için öncesini bilmiyorum

Bakanlığın sayfasını takip etsin yeni alacak olanlar sayfada yayımlanır

Üyeler Görebilir
"BU EĞİTİM 2016 YILI İÇERİSİNDE TEKRAR DÜZENLENMEYECEKTİR. BU SEBEPLE 2016 YILI İÇERİSİNDE BELGE SÜRESİ DOLMUŞ VE DOLACAK OLAN HERKES BU EĞİTİME KATILMAKLA MÜKELLEFTİR." dejavu oldu sanki şubatta da aynı ifade vardı...

Üyeler Görebilir
Katılamazsam ne olur?

@Gökhan Bayrı

Düzeltme, başvurumu yaptım, katılıyorum.

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem
hangi birim ve yetkiliye atmamız gerek yardımcı olabilir misiniz? emine hanım

Üyeler Görebilir
@mcelebi
genelde bakanlıktan birilerine ulaşmak ciddi anlamda zor. Ancak belgelendirme şube müdürlüğüne ulaşmanız daha kolay. yanlış hatırlamıyorsam şube müdürü Adnan Macit Bey yardımcı oluyor. ona mail veya telefon ile ulaşabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Merhaba,

Geçen hafta eğitime katıldım. Belge ücretini Halkbank'ta bakanlığa ait hangi hesaba yatıracağız? Bilgisi olan yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Ayrıca eğitimde belge (vize) süresi dolupta bu eğitime mayısta ve geçen şubatta katılanların en geç hazirana kadar belge ücretini yatırarak izin lisans sisteminden başvurmaları gerektiği söylendi.

vize süresi 2016 yılında dolacak olanlar ise sürenin dolmasına en az 1 ay kala işlemlerini bitirip belge baş vurusunu tamamlamaları gerekiyor.

Soyadı gibi kimlik bilgilerinde değişiklik olan kişilerin hem mobil imzadan hemde izin lisans sisteminden soyadı değişikliği yaptırmaları gerekiyormuş. Belge başvurursundan önce bu tür işlemleride bitirmek gerekiyor.

Üyeler Görebilir
İbrahim Bey ücret 400 TL eğer belge tarihi bitmiş ise 400 TL üstüne 200 TL gecikme ücreti ödenecek. Totalde 600 TL belge süreleri bitenler için.

Üyeler Görebilir
@Tuncer Bozkurt

yalnız biz 400 ödedik vize eğitimi için. Vize süremizin bitimine en az bir ay kala 250 TL belge bedeli ve ardından başvuru yapacağız. izin lisanstan doğrumudur?

Üyeler Görebilir
Hayır eğitim ücretinin dışında belge ücreti olarak 400 tl ödenecek. eğer çevre görevlisi belge süresi dolmuş ise ceza olarak 200 tl ilave ödeme yapılacak.

Üyeler Görebilir
peki 250 tl çevre görevlisi belge ücreti ne için

ben şöyle anlıyorum.

1-Eğitim için tücev 400 tl aldı
2-Vize işlemleri için (başvuru ücreti) 400 TL -cezalı ise 600 TL
3- Çevre görevlisi belgesi için 250 TL

Zamanında eğitime katıldığımız için bundan sonraki süreçte 400 tl vize işlemleri için ardından 250 tl belge için mi ödeyeceğiz.

Üyeler Görebilir
Belgeyi ilk kez alana 250 TL belgeyi yenileyene 400 TL ilginç değil mi ya:D Herhalde bana mantıklı gelmediği için aklım 250 TL de ısrar ediyor. 400 TL daha gitti desenize. Eğitime 400+ vize başvurusuna 400+ yol+kalacak yer derken 1200 TL ye kapattık bu meseleyi. Gerçektende saçmalık bu. Bize 1200 TL lik ne iş yaptılar ki aklım almıyor ya online onaylanan bir belge nasıl 400 TL olabiliyor buda ayrı mesele.

Üyeler Görebilir
Vize belgesini yuklemek icin mobil imza alinmali... On basvuru icin is bankasiyla gorustum kaldirildi dedi... Operatorler de bankaya gidin önce diyor.. Bilgisi olan var miydi

Üyeler Görebilir
mayıs ayından sonra yeni alacaklar için eğitim var mı? nereden takip ediyorsunuz?

Üyeler Görebilir
yeni mezun olanlar ya da olacak olanların belge olmadan iş bulamadığı öngörüldüğü için aileleri ya da kişileri zor durumda bırakmamak için yeni belge alacaklarda belge ücretini düşürdüler. eh iş bulanlar zengin tabi bunlar ne kirli çıkı bilmiyorsunuz deyip onlardan da 400 tl alıyorlar yenileme ücreti olarak eğitimleri ve diğer masrafları saymıyorum tabi. aldığımız duyumlara göre yeni alacakların eğitim dönemi hazirandan sonraya planlıyorlar okulların kapanmasını bekliyorlar ki yeni bitirecekler de girebilsinler diye.