Eğitim Çevre görevlisi vize eğitimi 16-17-18 mayıs ,1-2-3 haziran

Üyeler Görebilir
Eğitim başvuruları başlamadan önce başvuru sürecini hızlandırmak amaçlı yapabileceğimiz şeyler var mı acaba ?

Üyeler Görebilir
@Mrve ÇINAR

yok sadece eğitim duyurusunun açıklanmasını bekleyeceksiniz

Üyeler Görebilir
merhaba arkadaşlar,

Çevre görevlisi belge sürem 07.01.2017 tarihinde dolmakta ve dolayısıyla çevre görevlisi vize yenileme eğitimine katılmam gerekiyor.Daha öncesinde belge süresi 2016 dolanlar için eğitim açıldı. Bu durumda bizim gibi olanlar için bu eğitim ne zaman açılacak ? sürede az kaldı?
Bu durumda olup da bilgisi olan arkadaşlarım var mı acaba?

Bana 3 ay öncesinden ekim veya kasım gibi açılabileceğini söylemişlerdi...

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhabalar,

Çevre görevlisi vize yenileme eğitiminin 2016 yılı içerisinde açılıp açılmayacağı net değil.Bakanlık ile ilgili yaptığım görüşmede eğitimin açılacağı ama süresinin ne zaman olduğu belli değil.Dolayısı ile ocak 2017 de belge süresi dolanların mağdur olmayacağının garantisini veremiyorlar.
Bu durumda olan arkadaşlar sizlerde bu konu ile ilgili sıkıntılarınızı dile getirirseniz iyi olur diye düşünüyorum. (Belge süresi dolmadan 1 ay önceden belgeyi yenilemek gerekiyor bunu da unutmayalım)

Bu durumda olan başka arkadaşlar yoku mu ?

Üyeler Görebilir
şubat 2016 da bakanlığın vize eğitimine katılmıştım. benimde belge süremin bitimine 1 aydan az süre kala eğitim açıldı, ancak bakanlık bu durumun sorumluğunu üzerine almadı ve %50 fazla belge bedeli yatırdım.
şubattan önceki eğitime katılmak için başvuru yapmıştım, bakanlıkta belge alınma tarihine göre liste yapmıştı, o listede adım olmadığı için şubat ayına kadar beklemek zorunda kaldım. o zaman durumu anlatıp konuştuğumuzda mağduriyet yaşamazsınız hemen eğitim açacağız dediler ancak açılmadı ve bundan dolayı yaşanan durumunun sorumluluğunu da bizlere yüklediler.

Üyeler Görebilir
emine hanım merhabalar,

böyle bir durumda belge iptali durumu söz konusu olabiliyormu

Ben bu konular ile ilgili bakanlığa resmi yazı yazdım