Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tesis emisyon konulu çevre iznimiz mevcut, yan tarafımızda bulunan bina satın alındı, depo olarak kullanılacak. Çevre izniyle ilgili bir işlem yapılması gerekir mi?
Depolama kavramını biraz daha açmanız lazım. Kimyasal depolamak farklı (ek-2 madde 9.2 olması lazım), ürettiğim bir kumaşı depolamak farklı. Birisi kapsama girebiliyorken öteki girmiyor.
Öte yandan ÇED ile ilgili çalışmanız gerekiyor. Depolama türü kapsamda değilse, Kapsam Dışı görüşü için ivedilikle başvurmak lazım. Kapsamda olan bir ÇED konusu ise (yine kimyasal depolama örneğini verebiliriz) buna göre çalışma yapmak lazım.
Cem YılmazTeşekkürler bilgiler için. Ürettiğimiz ham ve yarımamül maddeler depolanacak. Kimyasal depo vs değil. O nedenle izin kapsamı etkilenmez diye düşünüyorum ama emin olamadım.
Çed için, mevcutta kapsam dışı görüşümüz var ve depolama halihazırdaki binamızda zaten yapılıyor, sadece artık alan yeterli gelmiyor. Bu durumda gerek yok sanırım hem izin hem çed bu şekilde anladım?
Kafamı karıştıran etmen adres konusu oldu. Yan bina olduğu için bina numarası farklı.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.