Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevre izin ve lisanslarda firmayı ek listeye yerleştirme
Arkadaşlar izin ve lisanslar kapsamında bazen firmaları ek listeye yerleştirmek zor oluyor, burada birbirimize yardımcı oluruz diye düşündüm, başlığı bu yüzden açtım. Umarım hepimizin işine yarar.
arkadaşlar birçok üretim prosesi,tesisi mevcut.bunların ne olduğunu bilmek imkansız.ben firmayla beraber yapıyorum.böylece tesis daha net bir şekilde tespit ediliyor.hata payınız ortadan kalkmış olur.
elektrik motoru, jeneratör ,transformatör ile elektrik dağıtım ve kontrol cihazları üreten bir firma çevre denetim yönetmeliği kapsamında hangi sektöre girmektedir?
eğer çevre denetim yönetmeliği kapsamında soruyosan ek 2- madde 3-21 e girer sektör olarakta Metallerin Üretimi ve İşlenmesi başlık altında inceleyebilirsin
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.