Çevre koruma çöp toplama personel eğitimi modüler programı (yeterliğe dayalı) 2009

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S.Ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
merhaba belediyelerde çöp toplama taşıma hizmetlerini idare eden meslektaşlarım çöp toplama personellerinin halk eğitim merkezleri tarafından yeterliliiğe dayalı sertifika programı uygulamaları var. sizde personellerinizin sertifika eğitimlerine başlayabilirsiniz bulunduğunuz yerde ki halk eğitim merkezi ile iletişime geçin.Bu şeklide personel kalite standartınızı yükseltmiş olursunuz
internete .

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Eğitim 2 aşamalı 1-çevre koruma katı atıkalrın toplanması 2-iş sağlığı ve güvenliği

Üyeler Görebilir
Merhaba;
Belediye olarak temizlik işleri personelimize vereceğimiz çöp toplama personel eğitimindeki ilk aşama olan katı atıkların toplanması ile ilgili bir sunum hazırlamak istiyorum.Konu ile ilgili birkaç çalışmam var,fakat güçlendirmek istiyorum.Elinde bu konu ile ilgili çalışması olan arkadaş varsa rica edebilir miyim?.Personelimizin anlayacağı dilde çok fazla teknik terimler içermeyen görsel açıklamalarla güçlendirilmiş bir çalışma olsun istiyorum.Teşekkürler

Üyeler Görebilir
merhaba, eğer elinizde çöp toplama personel eğitimindeki ilk aşama olan katı atıkların toplanması ile ilgili bir sunum varsa, ve benimle paylaşırsanız çok sevinirim. kısa bir süre içerisinde konu ile ilgili sunum hazırlamam gerek ve elimde bununla ilgili hiç bir veri yok...

Üyeler Görebilir
Daha önceden yapılmış bir çalışmaya elimdeki Milli eğitim bakanlığının yayınlamış olduğu ''Çevre Koruma katı atık toplama'' dosyasından eklemeler yaparak kendim bir sunum hazırladım.Sizde böyle yapabilirsiniz.