Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre mühendisleri için çevre görevlisi aday başvuruları başladı.
Bakanlığın bu yönde bir çalışması yok mu? 0312 4102700 eğitim yayın dairesi sürekli arayarak işin peşine düşelim arkadaşlar Mayıs ayi da geçiyor yazında otel fiyatları yüksek olucagini düşünerek bu eğitimi duzenlemekden kacinicaklar hep birlikte sikistirmaliyiz
antalyada yapılacaksa zaten eğitim yazın boş oetl bulmak zor. Bende sürekli arıyorum .Aldığım tek cevap bakanlığın sayfasındaki duyurulardan takip edin.
@cevrealper arkadaşım bu haberi nerden aldın cevap versene ya insanlar merakla bekliyor bi haber almak için. Bir şey söylüyorsun ne açıklaması var ne kaynağı
Ön başvuruları doğrulamak için arayıp bu bilgiyi veriyorlarmış. Bir arkadaşımı da aramışlar, eğitimin birdahaki hafta çeşmede yapılacağını söylemişler. Ne kadar doğrudur bilemem ama aslı varsa bugün yarın açıklanır, ama duyuruyu nereden takip edeceğiz?
inşallah açılır ve haziranda olur 23 mayısta isg sınavı var zaten, son haftası olursa işte çok önemli durumlar var ben haziran başı olsun diye dua etmekteyim zaten en az 2 3 hafta öncesinden ilan olacağını düşündüğüm için yine Haziran'da olur gibime geliyor. İsterse Van'da olsun yeter ki olsun bitsin şu iş
Arkadaşlar tarih iyice hazirana kayarsa otel ücretleri artar gibi geliyor, malum kazığı nereden yiyeceğimiz belli olmuyor.
İSG'ye çalışabilirsin eğitim sırasında, genelde sunum okunduğu için bilgisayarı açıp oyun oynayanı bile görmüştüm.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.