Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çevre ve şehircilik bakanlığı mühendis-mimar alımı
@Sevil Atila bir kaybınız olmuyor tercih yapın sıkıntı yok kalacak yerlere kadar araştırdım sözleşmeli olurken tekrar diğer atama için tercih yapılabiliyor ..baya araştırdım kalacak yere kadar dahil
Tercihlere bakılırsa adamlar 90 küsür puan almış hala kadro yakma peşinde, eğer isteyerek tercih etmişse merkezide tercih hakkını elinden al keyifle çalışsın. nasıl zihniyet çözemedim.
@YakUz
bence yanlış düşünüyorsun. insanlar calışıp puanını almış, mevzuata uygun olarak da isediğini yapmakta özgür. kaldı ki daha atamalar bile gelmedi. kadro yakılmadı yani
cevre şehircilik alım yapacak mi aralıkta acaba ? sanki çok alım yapilio da bir de sozlesmeliler çıkıp tekrar tercih yapacak bu dupeduz gözü doymamazliktir baksa bisi deil.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.