Eğitim ÇMnet Online Eğitim Serisi 14064:2018 Kurumsal Karbon Ayak İzi Eğitimi

Üyeler Görebilir
KURUMSAL KATILIM TALEPLERİ İÇİN GÜNCELLEME

Son gülerde birçok firmadan eğitime katılım talepleri gelmektedir. Eğitim ücretini makul tutmak ve herkesin katılımını sağlamak için firma ile görüşülürken fatura talebimiz olmayacaktır diye ilettik. Eğitim ödemesi için fatura talep edilmesi durumunda ücrete KDV ekleneceğini yani ücretin 450+KDV olacağını hatırlatmak isteriz. Kayıt linkinden kayıt oluşturduktan sonra firma bilgilerinizi fatura için QSI firmasına aşağıdaki mail adresinden göndermeniz gerekmektedir.

QSI iletişim: [email protected]

Firma ile iletişime geçerken "ÇMnet - QSI iş birliği ile 14064:2018 kurumsal karbon ayak izi eğitimi" olduğunu belirtmeniz karışıklığı önlenmesi açısından faydası olacaktır.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Öncelikle merhaba ilk sorum kayıtlar hala devam etmekte mi? İkinci sorum ise sertifikanın gönderileceği adres yazan yere ev adresimizi mi gireceğiz ? Son olarak da üniversite öğrencilerine herhangi bir indirim imkanı var mıdır şimdiden teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Telegram'dan anket yapılacağına keşke burada yapılsaydı. Telegram kullanmıyoruz. Kullansak da o kadar çok bot mesajı oluyor ki kim ne yazmış ne konuşulmuş tam bir kaos.

Yine de eğitim konusu güzel. Umarım herkes için verimli olur.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
kayıt yaptırdım ancak bir mail v.b. bir bilgi gelmedi ödemeyi de yaptım normal mi?

Üyeler Görebilir