ÇMO Çmo aidat ücreti icra takibi başlattı

Üyeler Görebilir
ÇMO İstanbul şubesine 5 yıl önce üye oldum. Birkaç kez gittim bazı konularda yardım istedim ama yardımcı olmayınca devam etmedim. En son 1 ay önce bilgilerimi güncelledim 1 hafta sonra avukattan yazı geldi aidatın ödenmesi için. Bu yazıdan birkaç hafta sonrada icra evrağı geldi. Başka başına benzer durum gelen var mı? Ne yapabilirim?

Üyeler Görebilir
herhangi bir yerde staj yapan falan bir çevre mühendisi bölümü öğrencisi gördüğümde ilk tavsiyem mezun olur olmaz direk gidip ÇMO ya üye olma diyorum. Çalıştığın firma isterse falan eyvallah.
[automerge]1562223573[/automerge]

Üyeler Görebilir
İş güvenliği uzmanı olmanın bir ön koşulu mühendis olmak olduğu için Diplomanızı bir anlamda kullanıyorsunuz sayılır. Bu nedenle kabul edilmemiş olabilir.

Üyeler Görebilir
"Çok samimi olduklarına çay kahve içtiklerine iş buluyorlar hocam allah var bize bulmuyorlar ama"

Kendi izlenimlerime ve tecrübelerime dayanarak bunun özellikle Ankara'da doğru olmadığını ispatlayabilirim. Sert yazmışsınız.

Üyeler Görebilir
Bence ÇMO burayı takip ediyor, bugün arandım uzun bir süre sonra, yaptıkları işlerden falan bahsettiler bir de sonda borç miktarımı hatırlattılar sağolsunlar :)

Üyeler Görebilir
Aynen bu durumdan dolayı bende bütün ücreti ödemek zorunda kaldım ve iptal gerçekleştiremiyorum. Yönetmeliklerindeki tek bir kelimeden dolayı iptal edilmiyor. Bir işe yarasalar keşke...