Üyeler Görebilir
Konu Sahibi
Arkadaşlar staj konusunda bazı problemlerim var yardımlarınızı rica ediyorum, şimdi şu sıralar staj yapmaktayım, okul staj başvurusu sıralarında staj yapabileceğimiz kurumlar arasında devlet su işleri bulunduğunu söyledi bizde buraya başvuru yaptık ve kabul edildi, şimdi devlet su işlerinde staj yapmaktayım ancak kurumda çevre mühendisliği namına yapacak hiçbirşey yok. Ne su labaratuvarı var ne başka birşey. Sürekli soruyorum su ölçümüne sondaja bile gitmeye razıyım ancak sadece 3-4 yerde baraj inşaatı var. Bizi buraya gönderiyorlar oradada komple inşaat mühendisleri var staj yapmak için. Adamlar bize bilgi veriyorlar yinede not ediyorum fakat savaklarla, betonarme ile ilgili bilgiler. Şimdi benim ne yapmam lazım bu bilgileri deftere yazmam çok saçma olacak çünkü benim bu konularla ne bir ilgim var nede alakam. Defterimi doldurmakta çok zorluk çekiyorum, yazacak hiçbirşey yok. Sorumluluğunda olduğum mühendis arkadaşa söylüyorum yapacak bir şey yok yanlış kurum seçmişsin bizde başka bir çalışma yok diyor. Lütfen bu konuda bu konuda yardım edin.