Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
@MustafaKaptan
İyi Günler Mustafa KAPTAN.Sınav'da eğitim gibi online olarak yapılmaktadır.Sınav zamanı esnektir.Üyelerin eğitimi tamamladıklarına inandıkları zaman sınav yanıtlarını vermesi genelde tercih edilmektedir.Yeterince bilgi sahibi olduklarını düşünen üyeler'de hemen sınava geçebilmektedir.
Bu tamamı ile üyenin tercihiyle alakalıdır.İlginize teşekkür ederim.

Üyeler Görebilir
@Neslihan Aydın
İyi Günler Neslihan AYDIN.İlginize teşekkür ederiz.Fatih bey girişimci ve başarılı bir arkadaşımız.Güzel ve seviyeli ortamı bizlere sağladığı için bizde kendilerine teşekkür ederiz.Dileriz memnun kalırsınız.

Üyeler Görebilir
Fatih bey katılımcı listesinde ismim bulunuyor ancak kaliteegitimleri.com da ödeme yapılmamıs egitimleriniz var uyarısını alıyorum.Bir sorun teşkil edermi eğitime katılırken.

Üyeler Görebilir
@ipek sağır

Hayır ipek hanım bir problem olmaz. Listede adınız var ise kaydınız alındı. Listeyi kaliteegitimleri.com dan alarak güncelliyorum.

Üyeler Görebilir
"Sn. Melike ALICI Ödemesi Gerçekleştirilmemiş Siparişiniz Bulunmaktadır." diye pencere açılıyor bir sorun yok dimi gidişatta Fatih Bey.

Üyeler Görebilir
Fatih Bey dedikleriniz aynen yaptm fakat kaliteegitimleri.com a giriş yaptgm da 'ödemesi gerçekleşmemiş siparişiniz bulunmaktadır diyor' yanlış mı yaptm acaba 3 gün içinde ödeme yapın diyor ??

Üyeler Görebilir
Fatih bey, başta sizi ve ekibinizi sonra da kaliteeğitimleri.com ve Ava danışmanlık yetkililerini kutluyorum. Ancak küçük bir sorunum var paylaşmak isterim, site reklamından ulaşıp geçen hafta kaliteeğitimleri.com'dan bu hizmeti satın aldım:) benim durumum ne olacak;) tabi ki şaka yapıyorum . Nezdinizde kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.

Üyeler Görebilir
@oguzhan23

Ödeme bekleniyor yazacaktır fakat sistemde başvurunuz manuel olarak onaylanacaktır. herhangi bir ödeme yapmanıza gerek yok.

Üyeler Görebilir
Satın al butonunu tıkladığım zaman sistem hata veriyor ilerleyemiyorum bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olur musunuz?

Üyeler Görebilir
@sevtap
İyi Günler Sevtap hanım.Hata mesajını bizimle paylaşabilir misiniz ? İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
@melike alıcı
İyi Günler Melike Hanım.Başvurunuz başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.Eğitim ekranı forumda ilan edilen tarihte ( 25.05.2012) aktif hale getirilecektir.İlginize teşekkür ederiz.