Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
Merhaba ; bana yardımcı olabilirmisiniz ,hala ödeme bekleyen eğitiminiz var diye ileti alıyorum. Söylenenleri yaptım ödemeyi gönderen kısmına formsitemizin adını yazdım gönderdim.Yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla,

Üyeler Görebilir
@dutoprak

Merhabalar Duygu Hanım,
Başvurunuz başarılı bir şekilde 14.05.2012 / 22:24 zaman diliminde gerçekleştirilmiştir. Sistem otomatik olarak ödeme gerçekleşene kadar ileti mesajı vermeye ayarlanmıştır.Eğitim ekranınız forumda ilan edilen tarihte 25.05.2012 tarihinde aktif hale getirilecektir.İlginize teşekkür ederiz.İyi çalışmalar.

Üyeler Görebilir
Güncel listede ismim var ancak kaliteegitimleri.com a üye adımla girdiğim zaman ödenmemiş faturam olduğu uyarı olarak belirtiliyor. Bu sorun teşkil eder mi?
Ayrıca eğitim amaçlı verilen hizmetten dolayı çok teşekkürler, gayet başarılı...

Üyeler Görebilir
Fatih bey bana kalite eğitimlerinden mail geldi, sipariş detayı başlığı altında ödeme bilgileri olan bir mail. Sanırım bu mail bir çoğunu gidiyor. Ben başvurumu yeni yaptım, liste güncelendiğinde tam emin olacam, bu mailin gelmesi aksi bir durumu ifade etmiyor sanırım. Herşey için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

Üyeler Görebilir
@melike alıcı
@hamza ay
@serhat84
@sinan saygı
Merhaba arkadaşlar,
Eğitim süresi sizlere bağlıdır.Esnek yapıda hazırlanmıştır.Eğitim ekranı sistemden aktif hale getirilmeye başlanmış ve devam etmektedir.Gün içersinde tüm kullanıcıların eğitimi ekranı aktif hale getirilmiş olacaktır.Eğitim ekranına kaliteegitimleri.com'dan kullanıcı adı ve parolanızla giriş yaparak ulaşılabilmektedir.Ayrıca 1 gün geçmesine rağmen gün içersinde yapılan başvuruları kabul etmekteyiz.İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
bende ödemesi gerçekleştirilmemiş eğitiminiz bulunmaktadır diyor giriş yaptığımda:confused: ne yapmam lazım, yardımcı olur musunuz??