Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
BEN YENİ GİRİŞ YAPTIM
Ödeme bildirimi gerçekleştirildi.

En kısa sürede eğitiminiz aktif hale getirilecektir.

BÖYLE BİRŞEYLER SÖYLEDİ DEMEK Kİ KABUL EDİLDİM :)

Üyeler Görebilir
halen ödemesi yapılmamış siparişiniz bulunmaktadır yazısı var ...eğitimi de ne şekilde alacağız muallaktayız şu an yardıııımmmmm :)

Üyeler Görebilir
@ozgurtirink
İyi Günler Özgür bey, eğitim ekranınız aktif hale getirilmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@selcuk_kucuk
İyi Günler Selçuk bey, ücretsiz eğitim sadece " E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi " için geçerlidir.Diğer eğitim başvuruları ücretlidir.Lütfen başvurunuzu kontrol ediniz.İlginize teşekkür ederiz

Üyeler Görebilir
Değerli arkadaşlar %70 oranında katılımcının eğitim ekranı aktif hale getirilmiştir.Gün sonu aktifleştirme işlemlerinin bitirilmesi öngörülmektedir.İlginize teşekkür ederiz.Bilgilerinize arz olunur.

Üyeler Görebilir
@kaliteegitimleri.com
Nasıl olur başvurumda E-ISO 18001 OHSAS Eğitimi gözükmekte hay Allah....
Şimdi ben eğitimi alamayacak mıyım???

:(

Üyeler Görebilir
@muratcglyn
Murat bey, sistem aktif hale getirilmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@hamza ay
Hamza bey, eğitim süresi esnektir.Sistem 25.05.2012-15.06.2012 tarihleri arasında açık kalacaktır.İlginize teşekkür ederiz.
@selcuk_kucuk
Selçuk bey, " E-ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi İç Tetkik Eğitimi " başvurunuz onaylanmıştır.İlginize tekrar teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
@kaliteegitimleri.com
Tüm arkadaşlarımızın eğitim ekranları aktif hale getirilmiştir.Bugünden sonra yapılan başvurularda ücret talep edilecektir.Sertifikalar mail yolu ile 4-15 Haziran tarihleri arasında gönderilmesi planlanmıştır.Lütfen eğitimi tamamladığınızı bizlere bildiriniz. Başta Fatih bey'in ilgi ve alakalarına ayrıca siz değerli tüm cevremuhendisleri.net arkadaşlarımıza yoğun ilgi ve katılımdan dolayı teşekkür ediyoruz.

kaliteegitimleri.com

Üyeler Görebilir
sınava katılmasak farkediyor mu? yoksa şart mı? bir de eğitimi aldıktan sonra sertifikanın kargo ile adrese yollanacağı belirtilmiş?

Üyeler Görebilir
ben doğru yere başvurumu yapmıştım ancak şimdi iso 9001 iç tetkik eğitimini seçtiğim görünüyor sanırım bir karışıklık oldu. kaç gündür bekliyoru şimdi yararlanamayacakmıyım?

Üyeler Görebilir
"E-ISO 9001 KYS İç Tetkik Eğitimi" almışım ben ya :) sürekli gönderiyorum ödeme bildirimi şimdi fark ettim. Yeniden başvurdum bende. İlk başvuranlardandım halbuki =))

Üyeler Görebilir
@oguzhan23
Merhaba Oğuzhan bey.Sınava katılmak zorunlu değildir.Başlıktaki ücretsiz eğitimin şartlarında daha önceden mail ile gönderileceği duyurulmuştu.Sitemizdeki bilgiler ücretli sisteme göre düzenlenmiştir.İlginize teşekkür ederiz.
@MustafaKaptan
@MustafaKaptan
Merhaba Mustafa bey, yeni başvurunuz onaylanmıştır.İlginize teşekkür ederiz.
@TaLHa
Merhaba Talha bey, yeni başvurunuz onaylanmıştır.İlginize teşekkür ederiz.