Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
@glr

Merhaba Güler hanım,

Eğitimin tekrarını planlıyoruz. Zamanı gelince bununda duyurusunu yaparız. Mail ile bilgilendirme de yaptık zaten foruma giremeyenler olacağını değerlendirdik anlayacağınız. Belki gönderilen mail gözünüzden kaçmış olabilir. Elimizden geldiği kadarıyla devam ettirmeye çalışacağız eğitimleri..

Üyeler Görebilir
Önemli Duyuru: Değerli arkadaşlar,
Sistemimizde yaklaşık 300 kişinin eğitimlerine devam ettiği görünmektedir.Başka bir değişle eğitimi tamamladıkları bildirimi yapılmadığı veya sınav yanıtları yollanmadığıda diyebiliriz.Sizlerden ricamız 15 Haziran tarihine kadar, sınava katılmak istemeyen üyelerimiz için " Eğitimi Tamamladım " bildirimi yapmaları önemle istirham ediyoruz.Sınava katılan üyelerimizin eğitimleri tamamlanmış kabul edilmektedir.
Eğitimlerini tamamlayan ve sertifikalarını alan üyelerimizi tebrik ederiz.

Üyeler Görebilir
Benim de sertifikam elime gelmiş bulunmakta. Yapımda ve yayında emeği geçen başta Fatih Özcan Bey olmak üzere kaliteeğitimleri.com a çok teşekkür ediyorum :) Yeni eğitimlerinizi sabırsızlıkla beklemekteyim :)

Üyeler Görebilir
@dnztsn
Sayın dnztsn, kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra eğitim paneli karşınıza çıkacaktır.İletişim kısmının konu bölümünden " Eğitimi tamamladım " seçeneğini seçip lütfen gönder butonuna tıklayınız.
Sınava katılmak istemeyen arkadaşlarımız aynı yolu izleyebilirler.15 Haziran tarihinden sonra eğitimini tamamlamayan üyelerimizin eğitimleri iptal edilecektir.Önemle duyurulur.Herkese iyi haftalar dileriz.

Üyeler Görebilir
Standart olarak mail ile gönderilmektedir. Kargo ile sertifika isteyen üyelerimiz firma hesabına 10 tl yatırması gerekmektedir.
Bunun ile ilgili açıklama bu konunun ilk sayfasında yer almaktadır.

Üyeler Görebilir
Benim sertifikamda mail adresime geldi kargoylada gelmesi için parayı yatırdım, haber bekliyorum burdan ilgililere duyurulur:)

Teşekkürler cmnet ve kaliteeğitimleri :)