Eğitim Ücretsiz ISO 14001 İç Tetkik Eğitimi (CMNet)

Üyeler Görebilir
@Tuğba KANAT
Tuğba hanım, hesaplarda adınıza gelen bir hareketlilik görünmemektedir.Lütfen dekontu info adresimize mail olarak gönderebilirseniz, daha detaylı kontrolünü yapabiliriz.İlginize teşekkür ederiz.
Düzeltme (13:44 ) : Murat bey tarafından gönderildiği tespit edildi.Gün içersinde kargoya verilecektir.
@Ersen Daş
Ersen bey, 15.05.2012/15:21 zaman diliminde E-ISO 9001 İç tetkik eğitimi için başvuru yaptığınız gözükmekte.Ücretsiz eğitim, E-ISO 14001 İç tetkik eğitimi için geçerliydi.Sonraki ücretsiz eğitime katılabilirsiniz.İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
kargo talebinde bulunmadığım halde, gelen mailde ''En kısa süre içerisinde sertifikanız tarafınıza kargo ile ulaştırılacaktır. Ekteki sertifika görüntüsü temsilidir.'' yazıyor. Herkese kargo ile gönderilmesine mi karar verildi?

Üyeler Görebilir
hımm teşekkür ederim . ayrıca Seda bi soru daha o zaman :) fatura numarası falan da yazıyo ödemede bir sürpriz çıkmıyo değil mi cevremuhendisleri.net üyelerine?

Üyeler Görebilir
@seda kocamangil
Canım adaşım :) Sen ödeme satırına cevremuhendisleri.net diye yazdıysan şayet, there is no problem honey nihayet :D

Üyeler Görebilir
@kaliteegitimleri.com

e-iso 14001 iç tetkikçi eğitimi kayıtlıyım ama sıra numarası 52. Ersen DAŞ , daha öncede sitenizden düzenli olarak kontrol etmekteydim ama bana ulaşan herhangi bir döküman olmadı. bu sayfada yayınlanan listede imim var ne yapacam şimdi eğitimde yarın bitiyor.

Üyeler Görebilir
@Ersen Daş
İyi Günler Ersen bey.E-ISO 14001 başvurunuz 15.05.2012/15:21 zaman diliminde alınmış, değerlendirme aşamasında E-ISO 9001 eğitimine başvuru yapıldığı tespit edilmiştir.29.05.2012 / 10:26 zaman diliminde [email protected] kayıtlı mail adresinize ücretsiz eğitimin E-ISO 14001 olduğu ve yeniden başvuru yapılması gerektiği hatırlatılmış gözükmekte.Size önerimiz E-ISO 14001 için başvuru yapmanız veya yanlış eğitime başvurulduğu için yakın zamanda dezenlenicek ücretsiz eğitime dahil olmanızdır.İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
@hamza ay
İyi günler Hamza bey, değer farkı açısından herhangibir farklılık görünmemektedir.İlginize teşekkür ederiz.

Üyeler Görebilir
@selcuk_kucuk
Selçuk bey, sistem her üyeye 1 sertifika numarası atamakda.Eğer başarı sertifikası alırsanız, katılım numaranız sistem tarafından iptal edilir.İlginize teşekkür ederiz.